Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/novilet

Marketing


sve se svodi na pripremama, "tražim" savjete, zapravo i ne, nego se raspitujem o količinama....

redom, kilogrami i kilogrami konfeti, koji su se od količine12 kg spustili na pristojnih 7 kilograma (tko ti je lud rekao 12 kila?? :)
od broja bombonjerica kojih je u početku bilo 55 komada, sada se ta brojka popravila na 65 njih, jer trebaš dati slikaru, snimatelju, ostaviti u restoranu, svećeniku....i još su se neki rezervirali jer su im divne - hvalim se, što ću :))))
broj mašnica za auta? - ne znam, o tom - potom, jer postoje dotični koji dolaze odvojeno, njima po volji (muž i žena)
torta za 120 ljudi (bez komentara molim :)))) da li stalak ili ne?
a da ne pričam o pripremama u kući, domu mom - od pršuta, koliko kila? 6 kg? :)))) ali sada kako se ženim u nezgodno vrijeme, ti pršuti od lani još nisu dovoljno suhi (najbolji se osuše do studenog), a pronaći dvije godine star pršut nije lako :) jer kako majka kazala, treba biti domaći, provjereni, ne jako slan, dobar i ne iz kakvog diskonta :)
kolači, ajme ajme - dakle, domaći kolači - od cukerančići, kroštula, breskva i suhih do svih kremastih (volim) i dobrih - eeeeeeeeeeee sad opet nalazimo VELIKI problem, opet, to je ljetno vrijeme i kamo ćeš ti sve te kremaste kolače - sve babe naokolo viču i kokodaču kako će nam se sve otopit, rastopiti, kako će se pokvariti - a majka odmah naručila još 3 hladnjaka :))))))))
(bez komentara, molim :))
haljina je jednostavna da jednostavnija ne može biti, izbacila podsuknje i slične dodatke koji šire haljinu (sjećam se jedne mladenke koja je imala nekakvu žicu postavljenu na dnu haljine i kako nije mogla ući u auto) i saten, skoro sve ono što vjenčanice imaju :) cijena prihvatljiva skroz, za razliku od nekih na glasu, pronašla malen salon, a cura već šivala prijateljici, zadovoljna bila :) i meni se sviđa :)
rožice i dekoracija - liantus, cvijeće slično ruži :)
kako će to biti crkveno vjenčanje, uređuje se crkva - a ja u startu naglasila kako ne želim neke osobe u blizini, već da to organizira i uređuje seka :)
aaaaa pozivnice? hm.... kao sređene u photoshopu, mi dva na konjima :) al teksta tražim koji ne zvuči suhoparno, koji nije običan.... i tražim ga :) prihvaćam prijedloge :)
boja - haaa - zelena i bijela :)
prsteni? ajme, dolaze iz Praga, navodno, ne jer smo posebni i izbirljivi već zato što nam je zlatar trenutno tamo...
glazba?? ah :) slike, ah :)
djevojačka.... da da da da - pita on mene neki dan - Koliko će vas biti? - Paaa 30 komada. - Aaaa, molim? - Da da jube! Biš došao? :)))

aaaa najdivniji i najljepši je osjećaj taj što ću majka postati... i čudno je to, primjetila sam da se ponašam drukčije, čuvam se nekako više, i pazim, i divno je :))
bebica je velika 18 cm, malo sam se iznenadila kad sam uzela ravnalo u ruke i pogledala koliko je to 18 centimetra :))
Velika je već :)




Post je objavljen 12.06.2007. u 14:13 sati.