Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cernacity

Marketing

Nisi bogat ako imaš puno novaca, nego ako imaš veliku obitelj!!!

Evo i od mene jedan normalan post, iako ne volim puno pisat o sebi i svojoj obitelji, ovo sam napravio da viditi kako nije sve u novcima tj. da vidite kako je nekad dovoljno imat veliku i sretnu obitelj u kojoj su svi zdravi !!!!


Mislim logično je da se danas cjeli svijet vrti oko novca i toga koliko si imučan, jer danas puno stvari nemožeš dobit i napravit ako si sirotinja, npr. nemožeš dobit posao ako nemaš dobru vezu ili novaca da nekog podmitiš, ovo je samo jedan od primjera koji sam naveo jer upravo zbog tog primjera mi je i došlo da napišem ovaj post!!!!


Nemojte sad mislit evo ga pravi se pametan a zapravo ne misli tako, ne nisam ja neki svetac koji misli da ti novac nije potreban i da se može bez njega i ne kažem da ja nikad nisam poželio biti bogat i kupit si neke stvari koje sam želio a nisam ih imao jer sam rođen u velikoj obitelji gdje nije bilo novaca za bacanje i gdje nisam uvjek mogao imat ono što sam poželio, ali nikad nisam previše patio od toga, jer u životu treba se nosit sa svojim mogućnostima ma kakve god one bile!!!

Naravno kao i svakoj osobi na ovom svijetu došlo mi je ono da mi je dobit na lotu, kladionici da budem bogat da imam sve što poželim, ali kad malo bolje razmisliš pa nije to, to nije sve u novcim, nešta je i u nekretninama, šalim se naravno.Naravno da nije sve u tome ja mislim da puno više u tome da imaš veliku obitelj na koju se možeš ponosit!!!

Zato sam stavio par fotki mojih nećaka i nećakinja da vidite moje bogatstvo koje te nekad svojim smiješkom nasmije više nego svi novci na ovom svijetu, zato vam kažem đaba vam svi novci ovog svijeta ovog svijeta ako nemate ovakovo bogatstvo kako ja imam!!!!

POGLEDAJTE KOLIKO SAM BOGAT I PROBAJTE SAMO ZAMISLIT KAKO BI VAM BILO DA VAS SVAKI DAN SAMO JEDNO OD NJIH RASVESELI SVOJOM NEKOM GLUPOSTI ILI PRVIM RIJEČIMA, NEZNAM KAKVO JE VAŠE MIŠLJENJE AL JA MISLIM DA JE TO NEPROCJENJIVO!!!!!

ETO TOLIKO OD MENE, NADAM SE DA ĆETE BITI ZADOVOLJNI NORMALNIM POSTOM, ZATO KOMENTIRAJTE I RECITE SVOJE MIŠLJENJE MA KAKVO GOD ONO BILO!!!

POZDRAV OD Pabla iz vručeg Texasa!!!!!




wave wave wave wave wave wave



wave wave wave wave wave wave



thumbup thumbup thumbup thumbup thumbup

Post je objavljen 11.06.2007. u 15:16 sati.