Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/littleg1rl

Marketing

Još malo do kraja

Pa evo da i ja nešto napišem.Sad sam se baš vratila doma i odlučila ja da napišem koji postić.Shvatila sam da je ovaj prvi razred tako brzo prošao,ja još imam osjećaj da sam još u sedmom da sam ja još na maturalcu,nekako je moja duša još ostala tamo na korčli gdje je bilo lijepo(mislim i sad je lijepo).
Još ima samo dva tjedna.Jedva čekam zadnji dan kad ću biti sva polita i pobrašnjena,mislim je ću se žalit i kukat što mogu pravit tjesto na svojo glavi,ali nema veze jer onaj osjećaj koji te tada prati.Tada znaš da je zbilja gotovo,da si sad slobodan čovjek sljedeća tri mjeseca.
E da bila sam u subotu u strossu na roćkasu i bilo je jebeno smijeh.Bilo nas je dosta iz razreda i baš nam je bilo ludo party.Upoznala sam kćer svojeg profesora iz osnovne i cura je baš simpa thumbup.Bila je ok muzika,rasplesali smo se,a najbolji mi je bio Draško.Prvi dečko koji se baš ono rasplesao rofl.Dečko je lud.
Jedva čekam da surta idem van i da se rasplešem,nadam se da će biti dobra mjuza.Sutra ću se nalit ko krmača party.Nek se pije!!!
kisskisskissKissam vas!!!kisskisskiss

Post je objavljen 08.06.2007. u 22:35 sati.