Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obsessed

Marketing

"I prva velika ljubav, neočekivana sila, kao na platnu filma idila, što daje snagu i krila, po prvi put voljela, držala oblake u rukama..."

Eo nakon dugog vremena ja se sjetila napisati novi post. No kai da vam kažem nemam baš inspiracije.Malo sam umorna pd svega, baš bi mi trebao jedan poduži odmor. Još samo malo više od tjedan dana i napokon ćemo biti slobodni. Al čoeče treba izdržat još tih tjedan dana. No doro...izdržat ću ja to...

Napokon su prošli i ti nacionalni ispiti. Recimo da sam to doro odradila...pao mie kamen sa srca odma, lakše dišem, neam nočne more po noći od toga..

Danas smo moa MARTINA i ja išle malo u kino. Gledale smo "Kako ja kažem"!. Film je super, barem meni, a mislim da je i Martini bio dobar. A nekai smo skontale nas dve...kam god dođemo i kam god da idemo, nas nekai prati, nekai kai je stalno povezano s nama. Martina ako ovo čitaš, znat ćeš o čem pričam draga moa. Ja sam stvarno sretna kai iam moju Martinicu...ja nju tako volim. Mi se poznajemo manje od 1 godine, al ja iam filng da ju znam od kad sam se rodila. Mi smo ful povezane, kužimo se a da nemoramo ni pričati, ful smo slične skoro po svemu, volimo iste stvari, mrzimo iste stvari, ma ima toga puno.MARTINA VOLI TE MAMA PUNOOOOOO!!!

Eh još samo 14 dana do MARKOVOG KONCERTA. Ajmeee...e ja sam luda, ja nemrem prestat pričat o tome. Pisali smo zadaćnicu iz hrvatskog i bile su 3 teme, jedna od njih je bila i "Ništa mi neće ovaj dan pokvariti", i ja sam naravno tu temu izabrala i napisala sam dobre 3 stranice o hip-hopu, rapu i naravno Marku i koncertu koi će se održati.Tak sam bila ponosna na sebe, baš me onak uhvatilo nekai i nisam mogla prestat pisat.

Pred vama se nalazi još jedan (drugi po redu) glazbeno-scenski događaj pod radnim nazivom Dugave Open Air Festival. Datum održavanja festivala je 9. lipnja od 12:00 do 00:00 sati. Kao i prošle godine Novozagrebački kvart Dugave ugostit će sam vrh domaće urbane scene, ali ovaj put i inozemstva.
Ulaz na festival je i ove godine besplatan i nalazi se na istom mjestu - u parku iza Osnovne škole Dugave.
Nastupaju:
Atheist Rap (Srbija) - vodeći punk-rock bend na prostorima bivše ex-Yu, koji će vas osvojiti svojim šaljivim ali i ozbiljnim tekstovima, prepoznatljivim punk-rock riffovima i prepoznatljivim vojvođanskim naglaskom.
Frenkie (BiH) - talentirani mladić iz Tuzle koji dolazi promovirati svoj novi hip-hop album koji će se uskoro naći u prodaji! Frenkie dolazi u pratnji DJ Soula, nabrijan do bola.
Zadruga (Zabok) - legendarni Kreš s ekipom i motornom pilom pokazat će vam da je grad Zabok poznat i po dobrom starom zagorskom rocku, a ne samo po tvornici tepiha.
DJ Frx (Radio 101) - rezident festivala, zabavljat će vas na gramofonima, puštajući najnovije hitove klupske i urbane scene.
Erotic Biljan & His Heretics (Zagreb) - dok iščekujemo njihov dugoočekivani album prvijenac, sa starim znancima družit ćemo se i ove godine.
Connect (Zaprešić) - također dolaze promovirati svoj studijski prvijenac.
Pure Stems Pack (Zagreb) - legendarni Brus (ali ne Lee) dolazi nam iz Gajnica i pokazat će nam kako se to radi na poznati hard-core način u režiji potonjeg i njegovih gajničkih mališana.
The Ramones Performing Group (Križevci) - iako su nas trojica legendarnih The Ramonesa zauvijek napustili, momci iz Križevaca nam ne žele dozvoliti da ih zaboravimo.
Ruiz (Zagreb) - ljubitelji Queens Of The Stone Agea, Nirvane, Soundgardena, Black Sabbatha i sličnih bendova doći će na svoje.
I ove godine se nastavlja suradnja sa ZG graffiterima, skaterima i bikerima pa se vas pozivaju da slobodno dođete i pokažete svoje vještine (rampa osigurana).
U slučaju kiše festival se ne odgađa!
Evo sad ste obavješteni i za to. Tako da ne prigovarate...Ja jedva čekam, onak FRENKIE, CONNECT...ahhhh...cerek.

Eo ljudovi i ljudice to bi bilo sve. Javila bum vam kak je bilo u Dugavama.Sigurna sam da budem uživala...
Sve vas ljubim, a moju MARTINU NAJVIŠE......... MARČELA!
Pis!



Post je objavljen 07.06.2007. u 23:12 sati.