MIJAU!Image Hosted by ImageShack.us,myrules.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/myrules

Marketing

MIJAU!Image Hosted by ImageShack.us

Zaključila sam da mi je definitivno jedan od jako sexy trenutaka iz spota dio iz Incubusa " I wish you were here" kad se Brandon Boyd popne na most sa ostatkom banda, i skoči s mosta u more kako bi pobjegli od obožavateljica.
Mmmm, i onda skine majcu, i onda onaj krupni plan, AGRH!! A kasnije kad padnu u vodu, dođu sirene i izvade ih na površinu. I spot završava tako da se prikaze sirena koja odlazi i njezin rep...ah da..
Super mi je taj spot i većina njihovih jednostavno ih volim.

-->Mmmmmmmm, izgleda kao moj najdraži....

Uglavnom, nisam dugo pisala normalni post u kojem neš ne mudrujem, pametujem il tugujem zbog nečega, pa...evo, ovo je jedinstvena prilika, za Vas dragi čitatelji, da dobro ste pročitali! Upravo Vas! Da čitate neš drugo malo za promjenu..

I tako, kod mene je još 2 tjedna do kraja škole, i onda mi je baš lijep plan za ovo ljeto. Prvo mjesec dana praxe odma kako završi škola,pa mjesec dana odmora, dole na Hvar na more, onda se vratim pa 01.09. u Greece na maturalac. E da, a 21. 06. nastupam u Lisinskom, i jako sam excitet u vezi toga....

No dobro. Toliko o sadašnjosti za danas i dugo poslje danas. Dok se ne usudim opet napisati ovako privatno post, želim svima da uživaju, žive, ljube se, zabavljaju i paze se!


I ne zaboravite! Vrijeme je prolaz kroz prostor!


Želim ti uvijek iznova iskustvo da je život sam po sebi najveći od svih darova. Tada će tvoja nova godina života biti više od puka koračanja u brojkama. Ti se možeš i mijenjati, smiješ uvijek iznova gledati život s nove strane. To što sebi danas još ne možeš zamisliti, možeš susresti već sutra. Pođi jednostavno ususret novosti koja već čeka na tebe.


Post je objavljen 03.06.2007. u 19:25 sati.