Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nistailisve82

Marketing

...

Ugodni,crni kauč je dobio moje obrise na sebi danas. Ležala sam u 505 različih poza, a sjedila u barem 100 njih. Sve sam serije pogledala. Onako tupo. Još sam u majici i boksericama. Uopće mi se ne da ić presvlačit kad ću za koji sat ić u krpe opet. E, koji žalosan dan... Cijelo vrijeme se izležavam - ni u školu nisam otišla. Pojma nemam ko će mi to pravdat. A imam već 20 neopravdani i nije mi baš pametno povećavat taj broj. Dok me je 7 predmeta čekalo da ih počnem učit - ja sam se besciljno izležavala po kauču i gledala sve redom... Ne sjećam se što je bilo prije "Pune kuće"... Ni da me ubiješ - ne znam. Pa "Pod istim krovom". Ljudi, ta serija je bila smješna kad sam gledala prvu sezonu, ali stota jednostavno više nije ni "S" od SMIJEŠNA. Kad ćete prestat reprizirat?! Onda "Sam svoj majstor". Koja je seljačina onaj Tim - pa ja bih ga lupila nečim u glavu. A ono njegovo "ho-ho-ho"... Ma daaaaj... Prva obavijest - Frajeru, NISI Djed Mraz, druga obavijest-glup si!! "Bračne vode" sam gledala usporedno sa nekom tamo serijom. Tada mi više ništa nije bilo smiješno. Onda sam izgasila ton na telki i počela gledat kakve face političari slažu na vijestima. Ubitačno dosadno. Vidiš im na faci da ni oni ne znaju o čemu pričaju.
Napokon - upalila mjuzu... i gledala u strop. Dosadnoooo... Kauč je postao neudoban pa sam se digla i skuhala kavu. Zapalila. Već je 19:00h?!
Jebat ga. Odem na portun i skužim nekog frajera koji zviždi s ceste. Skužim da sam samo u boksericama i topiću. Jebi ga. Uđem u stan. Došli starci, ja se pokupila u sobu.
Pojačavam glazbu,cajke,stari ludi,a stara ni ne zna da palim novu cigaretu. Otvaram prozor. Jebeš ga, baš je lijepo svježe. Odo prošetat.
Napomena: obuci traperice!!!

PUSS@ MOJOJ LJUBAVI LELI i NAJDRAŽOJ SEKICI RUŽI!!!!!!!!
VOLIM VAS!!!!!!!!!!!

Post je objavljen 03.06.2007. u 15:29 sati.