Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vibbi79

Marketing

PRODAJA BLOG.HR ILI JEBEŠ DIPLOMACIJU, ŽIVIO INTERNET




Glavna vijest dana na svim online medijima, od večernjaka, jutarnjeg, bloga, dnevnika, itd., je prodaja blog.hr Novoj TV. Bit će danas i na dnevniku, 100%.

Čestitam! Čestiam Dariusu i Andrelonu kao pionirima hrvatskog Internet poduzetništva. Čestitam im jer su uspijeli zaraditi relativno velik novac za naše pojmove. O točnoj cifri o kojoj se radi ne znam, načuo sam neke tračeve o kojima ne bi ovim putem, ali u svakom slučaju uvjeren sam da cifra nije mala. Ipak, najviše im čestitam i sebičnih razloga:

1. Kao nekada najpoznatiji bloger Hrvatske na čjem je skandalu blog.hr dosta profitirao (jer su svi mediji isto i prenijeli) vjerujem da sam kao i svi drugi blogeri i ja djelomično zaslužan za ovaj uspjeh.

2. Kao bivši suvlasnik jednog ambicioznog (tada, a vjerujem i sada) Internet start-upa imena X.P. d.o.o. (xportal.hr, xclaim.hr), drago mi je da je netko stvarno profitirao od prodaje. Mene su moji suradnci su isplatili jako malo da bi me što prije maknuli, izbora baš i nisam imao.

3. Kao Interent product manager odgovran za dvije relativno jake web stranice i kao djelatnik međunarodne korporacije koja je veliki igrač u Internetu, sada još više vjerujem u sve jaču tržišnu moć Interneta

U svakom slučaju, čestitke blogu.hr. Dali su mi više nade u vjerovanje da je ovo čime se bavim ne samo budućnost, već i sadašnjost. Jebeš diplomaciju, živio Internet!

Post je objavljen 29.05.2007. u 16:54 sati.