Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/4nonblondes

Marketing

oci bojim zeleno, usne zarko crveno, uvijek sam izgledao, kao sto sam volio (NOT!)

Image Hosted by ImageShack.us




wiiiiiiiiiiiiild. nas 6 za jednom bacvom i moja juznjacka-cola u ruci (siddarhta skupa je!) i iskreno vjerovali ili ne-DOSADNO JE! slusam djecarca sa viskom samopouzdanja i nekim sebi-umisljenim smislom za humor i mogucnoscu dominacije. hellouu-da skines pelene mozda bih i uputila ti koju rijec! naravno mislim na samoobranu jer jedino sto je on upucivao su bile propale baze i nekakvo vrijedjanje ali posto niko nije obracao pozornost nisam ni ja. slijedi premjestanje do sanka. jedan b52 za stara vremena i malo pomicanje mjesta. DOSADNO JE! moja vec-pomalo-udreta-alkoholom se vrti oko mene a ja ljubomorno gledam sto ju barem nesto nasmijava. u tom utucenom stanju uzimam tekilu a moji-vauuuu-kako-si-cool prijatelji gledaju u soku jer ocito liz-sol-liz-tekila-limun je za njih stran pojam. amateri. smijeh hepi jer donekle pocinje photosession. jedno 300 slika je uzeto tu vecer a mozemo reci da je svaka imala neki duplikat i ocito-ja, vec-udreta-alkoholom, totalno-pijana, ja-sam-hepi-tip smo na svakoj slici!! nema veze jesmo li nateceni, znojni, sjajni-MI SMO NA SVAKOJ SLICI! svojevoljno. slijedi treca liz-sol-liz-tekila-limun i ja sam vec za tuc glavom o zid. "plesanje" do iznemoglosti, valjanje po podu, stipanje za guzicu tipa kojeg ne znam, okret za 180 nakon njegove zelje za plesom, umalo tuca moje (pre)pomalo-udreta-alkoholom i njeno: a sam to JAAAAA ucinila? (podsjeca vas na: DID IIIIIIII DO THAAAAAT??? cerek), ljubljenje sa svakim i grljenje i upoznavanja kajla. nisam ni dan danas sigurna jel kajl ili majkl.

:gay dance:

-hellouuu
-haaaaaj
-whats ur name
-kajl/majkl. urs
-juznjacka
-pomalo-udreta-alkoholom
ja:-are u gay?
-ooooooo do u want me to be gay?
-no?
-then i am not! :gaypokretorukom:

peder je. ali bilo je zabavno.

nakon svega toga nisam ni brojala vise. uzmem zadnju liz-sol-liz-tekila-limun. dajem ruku osobi koju mrzim i idem kuci. na motoru i sa pomalo pijanim ja-sam-mrsav tipom. bez pozdrava, samo tako.


budim se. 9 i po je. odmorna sam. otvaram usta. yak. boli. vilica. wtf?? idem u dr.

-sta ti je
-boli me vilica
-kako to
-ne mogu otvarat usta dovoljno, prat zube dobro, jest
-otvori. pa dobro je.
-nije
-kako
-ne mogu dovoljno otvorit
-pa sta ce ti vise.

headbang

nase zdravstvo. isla sam u zubara i rekao je da je iskocio zglob i vratio se. bez deranja, zjevanja, naglih pokreta i normalnog jela 7 dana. samo da prodje.... puknucu


:shvatite sarkazam u ovom postu. cini mi se da je prepotentan a doista nisam takva jer nemam zasto bit. cak se osjecam jeftinom jer me podsjetilo na preseravanje alkoholom jedne cure. a ja sam samo htjela da MI pricamo...:

Post je objavljen 29.05.2007. u 10:10 sati.