Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/silvija4

Marketing

More Than Words

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Ponekad sama sebi idem na živce, kao sada, jer jednostavno zanima me, gdje mi je kočnica? Kada ću jednom napokon odrasti i početi gledati na neke stvari kao većina ljudi? Mislim da previše sanjarim, da previše vjerujem u stvari u koje ne bi trebala, da imam previše energije i volje za sve to. Možda je u neku ruku to sve i dobro ali kada shvatiš da ni jedna osoba nije poput tebe, barem ne one sa kojima provodiš vrijeme i nije baš dobro. Ponekad te, baš te osobe ostave samu, ne uvijek ali nekako se to dogodi baš kada su ti potrebne. Kada zalutaš u neki čudan krug misli i osjećaja. Možda te ostave kada ih trebaš, možda kada želiš nešto raditi a ne možeš sam, možda ne znaju što su učinili ili znaju, možda i ti razumiješ ali kada mogu sa drugima zašto ne mogu i sa tobom. Ali to su sve glupa pitanja koja imaju odgovora samo što su ti odgovori još jedna posebna tema.
Ne volim onu glupo zločestu crtu koju prepoznam u nekima meni jako dragim osobama kada mi kažu nešto što ne bi trebali. Vjerovatno ne razmišljajući jer neke stvari se ne govore, barem ne u trenutku kada je to nepotrebno.

Ne znam što mi se događa ali imam takve glupe snove. San mi bude super ali ja u njemu stalno plačem. Mislim da se u životu nisam isplakala toliko koliko sam se isplakala u snu u zadnje vrijeme. Recimo jučer sam sanjala da sam u lunaparku i vozila sam se u nekom čudnom vlaku i osjećaj je bio super ali ja sam cijelo vrijeme plakala. Nema smisla ali nadam se da će mi prestati ti snovi i jedva čekam da sanjam opet nešto takvo ali da se ovaj put smijem.

Današnji dan mi je i tako sav nekakav čudan. Jedan od onih koji bi bilo bolje prespavati. Jadno je što se nije dogodilo ništa takvo strašno, ništa zbog čega bi se trebala osjećati ovako zbunjeno i možda čak i tužno. Ali svi ti osjećaji su prolazni, trebam ih samo malo više potisnuti u sebe. Nije grijeh tako se osjećati ali više volim onu svoju veselu stranu, nekako je više ja.smijeh



Post je objavljen 26.05.2007. u 17:40 sati.