Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pimis

Marketing

NISAM IMALA POJMA DA NEKOG MOGU OVAKO MRZITI

hey pipl, kako ste mi... evo doslo vrijeme da vam se i ja malo javim, znam... znam... nsam dugo pisala, jako sam vam falila, bilao vam je ruzno bez mene..... YEA RIGHT...... ma ja se malo šalim..... neću vam pisat šta se sve dešavalo od mog zadnjeg posta jer je toga bilo jaaako puno pa mi se neda tolko pisat, a ja kad pocnem neznam stat!!!
pričat ću vam od ovog vikenda nadalje, a fala kurcu ima materijala..... užasno sam ljuta i razočarana i izbedirana i osramoćena i sve ostalo što ide uz to.....
dakle počnimo..... imam, točnije IMALA sam dečka s kojim sam prohodala prošli vikend, a nije mi se cijeli ovaj viken javio i ja bila onak malo ljuta pa mu napisala jučer mail i rekla mu šta me smeta i rekao je da zna da se ful glupo ponaša i još mi je OBEĆAO da će se danas iskupit, za sve to!!! al sad ide ono najbolje.... danas čujem od jedne cure, nije bitno koje, da se okolo priča kako se on kao pali u mene i sve to, al da mi svejedno želi dat nogu, al da mu je to glupo jer zna da će me ful povrijedit.... i ja ga pitam jel to istina, a on kaže da nije i da ta cura sere..... onda sam pitala tu curu od kud to njoj, a ona kaže da joj je on to jučer reko.... i ja mu pošaljem sms u smislu kao šta se neusudiš reći mi to u facu pa to pričaš okolo, a da imaš muda to bi mi reko sam, a ja to nebi saznala od drugih!!! i nije niš odgovorio... kad mi dođe druga cura koja mi kaže da je brijo s jednom mojom frendicom..... a ja gotova..... POPIZDILA SAM!!!!! onda sam mu tek počela onko pravo srat!!!! on se izvlačio kao bio sam pijan i sl...... a koja se budala ide napit u ponedjeljak, a da sljedeći dan nije niti malo mamuran ni ništa!!!!! e a pazi sad, a onda mi opet dođe ova prva cura što mi je rekla za ovo prije i kaže da mi svi lažu u facu i da on uopće nije bio s tom drugom nego da su to samo izmislili kako bi ja njemu prva dala nogu, i zamrzla ga itd. ugl JA SAM POSTALA GLAVNI PREDMET SPRDNJE!!!!!! poslala samu 2 poruke,
AL JE IVAN KURBANOVIĆ TAKVA PIČKA KOJA NEMA MUDA ODGOVORIT NA PORUKU I REĆ TI NEKE STVARI U FACU JER SE USERE, btw. ONO ŠTO KAŽE TJ. OBEĆA NIKAD NE ISPUNI, LAŽE LJUDIMA U FACU I ZAJEBAVA SE SA OSJEĆAJIMA LJUDU KOJI SU GA NEKAD VOLJELI I TO SE ZAJEBAVA NA NAJGORI MOGUĆI NAČIN..... SAMO IH ISKORIŠTAVA, A KAD MU DOSADE ODBACI IH KAO SMEĆE I PRAVI SE DA NE POSTOJE.... CURE AKO SE ON NEKOJ OD VAS SVIĐA BOLJE NEMOJTE NIŠ POKUŠAVAT JER VAS JEDINO MOŽE POVRIJEDITI I TOTALNO IZBEDIRATI DA SE NPR. KAO JA PITATE ŠTA SAM TO KRIVO NAPRAVILA GDJE SAM POGRIJEŠILA I SL.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KURBA AKO ČITAŠ OVO SAMO OĆU DA ZNAŠ DA ME NISI VRIJEDAN, NISI VRIJEDAN MENE, A KAMOLI NEKE DRUGE CURE... TI SI JEDNO OBIČNO SMEĆE OD ČOVIJELA... MA TI NISI NI ČOVIJEK, NAZIV ZA OSOBU POPUT TEBE JOŠ NISU IZMISLILI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
M R Z I M T E I Z D N A D U Š E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja sam njemu ovo sve već rekla tako da nebi mislili da nekom serem iza leđa!!!!
to bi bilo to..... aj dosta pisanja...... BIG KIZZZZA SVIMA, OSIM JEDNOM KRETENU (zna se kome!!!!)..................
Mateja

Post je objavljen 22.05.2007. u 20:45 sati.