Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/feadu

Marketing

In frozen dreams

Sjela je na osamljeno mjesto kraj jezera. Zaklopila je oči. Mogla je osijetiti mir kojeg je pružala drevna šuma, čuti šapat vjetra i glasove šumskih stvorenja. Osjetila je sigurnost ispod gustih hrastovih krošnji, sigurnost u tami. Dopustila je da joj duša odlebdi daleko. Daleko od svih laži, daleko od svih boli. Osjetila je nečiji hladni dodir na svom licu. Nije otvarala oči. Dodir s lica prešao je u njenu gustu crnu kosu. Glas je dozivao njeno ime. Blag, dražestan glas. Otvorila je oči.
Biće je sjedilo na travi. Nastavilo ju je dozivati, a glas prelazio je u šapat.
Kosa tog bića bila je bijela, padala je niz nježno bijelo lice.
Pružilo je ruku. Ellarin je primi. Osijetila je hladnoću.
- Postoji i druga strana, Enhol. Pođi k nama – šapne plaho stvorenje.
Ellarin se zagleda u tamne oči stvorenja. U njima je vidjela ono što se nije moglo sakriti dražesnošću tog bića. Znala je da vrata Enhola mora zatvoriti.
Izvukla je nož i probola njime bijelo stvorenje. Strahovit vrisak odjeknuo je među drvećem. Narušio je mir. Ptice su se vinule u nebo krešćući. Bijelo postajalo je grimizno. Nježno nevino lice poprimilo je strahotno ružan izgled. Ellarin je gledala u daljinu dok je tijelo pod njenim nogama prekriveno krvlju nestajalo, postajalo prah. Još jedno biće stvoreno u Enholu umiralo je pred njom. Ona će ponovno zatvoriti vrata. Razdvojit će svijetove.


Post je objavljen 20.05.2007. u 15:18 sati.