Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/obsessed

Marketing

NAPOKON... ONO ŠTO SAM DUGO OČEKIVALA... MOJA DO SADA NEOSTVARENA ŽELJA...

Evo sad si neki od vas sigurno misle kai ova brije.. malo nie normalna...Da nisam... Zašto? E pa zato kai MARKO NAPOKON DOLAZI U ZGB. E pa najdraži moi najveća ljubav mog života nastupat će 22.06.07. u Aquariusu. Ulaz je 50 čuna i nema pretprodaje .Ajme ja sam presretna. Nazvala me Martina(moi brat) i pitala me prvo dal sjedim i rekla da Marko dolazi. Ja joj prvo nisam vjerovala.. mislila sam da me zajebava... al sam onda skontala da ne laže i počela sam plakati.. AJME... strašno. Sad sam tako sretna i pričam cijelo vrijeme sam o tom kak Marko dolazi i svima sam to valjda rekla već...Stavila bi vam ja flyer al je malo preveliki tak da ništa od toga... možda neko drugi put.

Danas sam htjela reći nešto o intervju koji mi je poslala moja bebica, al sam ga ja već otprije imala... uglavnom radi se naravno o Marku...Evo što on misli o cajkama...a ja se u potpunosti slažem s njim.
Monitor: Zašto misliš da se danas sve više klinaca okreće turbo folku?
Marčelo: Sve je već toliko zašlo u mit da se više ne možemo sjetiti kako je sve to počelo i to je najcrnje od svega. Nitko se više ne sjeća uzroka i kako je to krenulo, kako je došlo do toga. Mogu razumjeti što se događa u glavi nekog novog klinca ili klinke koja sad treba biti toliko hrabra i pametna, a više hrabra, da se prikloni manjini. Kod nas je to bukvalno bombardiranje medija koji na neku foru sad već ima status glavnog i sad već dirigira masovnu "kulturu". Jasno da onda klinac nije u stanju birati hoće li se prikloniti manjini koja je potpuno diskriminirana, okarakterizirana kao narkomanska, etiketirana kao ona loše djece samo zato jer slušaju neku drugu muziku, koja u krajnjoj liniji nudi neke odgovore, neka rješenja, dok ovo ne govori apsolutno ništa. Mislim da je degutantno tvrditi da oni koji idu na Cecu ne rolaju travu jer baš njih prati praksa da odu u klub, napiju se, razbijaju čaše i "vesele se". Zato smo mi sa scene shvatili da ovo više nije zezanje i da je ovo do jaja odgovorna stvar jer mi nudimo nekakvu alternativu. Ovo je bitka za nove glave jer je vrlo bitno da oni shvate da ipak postoji nešto što mogu zaokružiti pod b. Teško je odlučiti se za manjinu, ali bitno je znati da ona postoji. Postalo je jasno da hip-hop nudi neke odgovore, dok drugi stoje na mjestu i na bave se ničim, zaglupljuju naciju, ali zaglupljuju naciju kojoj je već toliko dopizdilo od svega da joj to nudi neku vrstu olakšanja i to je najtužnije od svega. U suštini je to neka modernija verzija prastare fore koja nekima pruža utjehu, nekima ta muzika koja ne zahtjeva da uključiš mozak pruža odmor. Ljudima je potreban odmora, ali sad se već govori o tome da nacija riskira da srlja u masovni kič i šund odmarajući se.

Evo... neznam kai da uopče kažem... od kad sam počela slušati Marka... a to je bilo otprilike prije godinu i pol negdje.. ja sam potpuno druga osoba... Marko me inspirirao u svakom pogledu.. sada definitvno znam što želim biti u životu, koji su moji ciljevi. On nie neka prolazna faza, neka zaluđenost.. on je čovjek kojem se ja u potpunosti divim i cijenim više nego ikoga. I zato jednostavno poludim kad mi neko pristupi na takav način da vrijeđa ili rappere ili srbe ili bilo koju nacionalnu manjinu. Ja fakat ne kužim ljude... Ne shvačam dal sam ja glupa ili fakat ima kretena na ovom svijetu. Evo jednog primjera... Moja best frendica i ja trenutno imamo frku u školi zbog toga što na naš rođendanski party nismo pozvali većinu našeg razreda. Razlog tog nepozivanja je jer mi ne želimo kao Cigane na našem rođendanu i ljude koji se druže sa Ciganima. Ja NIKADA U ŽIVOTU TO NE BI REKLA... jednostavno zato što to po meni nie ljudski..a i zbog još jednog razloga... koji neki znaju. Mislim ne vidim razloga zašto bi mi mrzili Cigane... nisu mi ništa napravili...Neam razloga bilo koga mrziti...
No dobro malo sam skrenula sa teme.
No nema veze... o Marku će uvijek nešto pisati... ma mislim zna se...
Ae ljudovi moi...sve vas ljepo pozdravljam... I molim one koi su pozvani na party za ročkas da mi se jave što prije tak da znam dali će doći... i kak će doći.
Uživajte... sve vas puno voli................Marčela <3






Post je objavljen 17.05.2007. u 15:30 sati.