Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/captainsubtext

Marketing

Antologijska epizoda NIp/Tuck-a

evo me nakon duuugo vremena
samo da iskomentiram sinoćnju epizodu Niptucka (već sam komentar objavio na forum.hr) pa evo da mi se ne skuplja paučina an kalendaru bloga



1) Famke Janssen – jedan od moje top 3 srednjoškolske, brucoške i fakultetske drk fantazije (uz Jolie i malu Valance) se pojavila i u ovoj epizodi. I pokazala da ima velika cojones, pardon, lijepe grudi. Em' što žena ima facu od 1 mlrd USD, em' što ima 180 cm pa ne izgleda kao standardna sponzoruša, tzv. Ždroka vilgaris, pa ne viri ispod pazuha nekom holivudskom bogatunčiću, em što je to Jean Grey kojoj su ovoj seriji ugradili tolerantan stav i nekonvencionalne metode rada. Mljac.
Anyway, dali joj još ključ Maserattija, modernu kuću u Miamiju i onog križanca između Artista formerly known as Prince i Michaela Jacksona. WTF??? Pa takav hermafrodit (s dominirajućom -afrodit fazom) dobije Famke u krevet! Pa se pitam ja – zašto, kad se radi o sexu, ljudi u NipTucku nemaju kriterije? Makar one zdrave doze koja razlikuje potomke sodomije AFKAP-a i Jacka?
Kako kažu «svemir sve vraća u ravnotežu» tako su na suprotnu stranu vage na kojoj je ugled (i moje maštarije) Famke Janssen, kao protuteža bačene 2 scene – prva kako Hermafrodit drka ispred njene kuće dok da policija gleda, a druga kad upoznaje njenog golog sina. Antologija! Klasik!
2) Mislim da HR eter nikad nije tako (ne)očito prenio signal necenzuriranog oralnog seksa kao u jučerašnjoj epizodi! I još uz to glavni akteri imaju i voajera. Dakle, žena je teško ozlijedila usta u eksploziji, pa su joj odlučili presaditi «usne» na usta. Ali, eto vraga, ona u svojih 100-tiš godina braka nikad nije bila propisno oralno obrađena, pa je dobri dr. Troy (svaka mu dala. U biti, i jest) nagovorio da joj udari donja u gornju. Doslovno. Pa se njoj svidjelo. Pa je dragi muž, tradicionalno odgojen Talija, poljudio u sočne, nove, tople, mekhe, podatne usne. A dr. Mcnamara gleda. Čisto sreća što njegov skoro-kćer sin Matt nije bio tu jer bi vjerojatno izvadio stvar (tu već koju Hermesići imaju) i drkao.
Klasik, kažem vam.

Adobri stari dr. Troy je odlučio darovati sjeme. Anesteziologinji lezbijki. Koju inače ne podnosi. Ali, što se njega tiče, izbor je jednostavan – ili Lezzie Lizzie ili WC školjka. Laskavac stari. I daje dok ima zaliha. Klasik!

P.S. Mali Hermo se premišlja???? –čini mu se nepoštena razmjena 5 iz francuskog za sex sa Famke! K'o da je on u realnoj mogućnosti birati. Anyway, muško mišljenje – za sex sa Famke bih propjevao utu, ku, bantu, mandarinski, velolučki, hindu, esperanto pa čak i kajkavski.


Post je objavljen 16.05.2007. u 12:53 sati.