Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/getyourgunn

Marketing

zar zbilja misle da te posjeduju, ili da imaju ikakvih prava nad tuđim životom?!

Upozorila bih one koji su skloni ismijavanju tuđih misli, nedvojbeno misle da su ovakvi postovi teška propaganda da dospijemo u centre tuđih života, neka ne čitaju dalje. Ovo nije jedan od postova u kojem ću navoditi da bih rezala žile, da me otac ne voli, da mi nitko ne pruža sreću. To su gluposti. Ali jednostavno ću napisati nešto o meni bliskoj osobi.
Ona se zbog ovog okrutnog svijeta osjeća izostavljeno. Ne vjeruje više ljudima koliko je prije. Par puta je bila izigrana, a tko nije od vas?? Svi smo bili, svi smo htjeli nešto učiniti, svi smo se osjećali usamljeno. No nju je vodio prije svega zdrav razum. Držala je do nekakvog kodeksa časti, trudila se analizirajući tuđe i svoje riječi, poštivala je vrijednost žrtve, ustrajno se borila protiv onih koji to zaslužuju. Ma bila je ponosna na sebe. Smatrajući da je karakterno jaka, druge je tješila i izokretala mnoge stvari na smijeh. Čemu? Tko je to ikad njoj vratio? Da, tada je bila sretna, uz zdrav razum imala je dozu neke sile koja je uz razum uključivala i osjećaje.
Danas ne. Danas prevladava razum. Ja kažem, nitko više neće izigrati tu djevojku, koja je bila karakterno jaka, a nigdje nisam spomenula da je prestala biti. I dalje cijeni žrtvu, dobre ljude, ali život te tjera da budeš kurva. Jer sam život nije samo sreća i veselje. Moraš se boriti. Na koji način i koliko dugo, ti biraš!

------------------------------------------------
If you die when there's no one watching
and your ratings drop and you're forgotten
If they kill you on their TV
You're a martyr and the lamb of God
------------------------------------------------


Ja biram lakši put priznajem. Rijetki će shvatiti na što točno mislim ovim postom i tko je ova djevojka s početka. Možda sam i pomogla, sada…
Misleći si kako svi mogu gledati svoju korist i izvlačiti ono najbolje iz tebe, spremni da te iscijede kao limun, prihvaćam igru!
Možda je ovo samo još jedan od postova koji izazivaju pomutnju, ali i na takve dođe red.
Olakšala sam dušu, sada krećem dalje…
Ali pitanje ostaje- kakvi su to ljudi postali?!

----------------------------------------
Nothing's going to change
Nothing's going to change the world
----------------------------------------


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Post je objavljen 15.05.2007. u 21:49 sati.