Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ninkica

Marketing

......... ah evo i mene Napokon.........

Da znam dugo me nije bilo, a čujte neda se baš svakome pisati.... no nema veza..... Pa ovako! U subot sam bila u fucking Rizicu, zašto FUCKING??..... e pa zato jer je u zadnje vrijeme tako dosadnozijev, nema baš puno ljudi jer je već nekima dosadilo ali ipak dolazim, a moram se ja uvijek naći tamo. Nemam vam šta više reći pa ću prijeći na nedjelju.... Da, da, da.... Dora i ja smo odlučile ići na Viškovo jer nam je doma bilo dosadnozijev, a imali smo šta raditi, UČITI, hahaharofl, kome se to da. Išle smo do Ronjgi da vidimo koga ima al smo usput stale i ubrale po koju amulu, mislim malo više njih.... bokte brale smo ih ko lešinari!!!!njami
Nije nam se baš dalo ići na Viškovo nego smo se prošetale do Marčelja u onaj neki park, naravno morale smo se Dorica i ja ljuljati, hahaha. Nismo se baš žurile pa smo jedući amule polako se šetale.
Ah i napokon se mi i došetale, a što nam je bilo daleko, ono fakat ej!!! I Dorica kao uvijek mora ona na ljuljačku. Bilo nam je dosadno pa smo zvale Emu. Tako smo se malo zajebavale i onda smo se išli prošetati do jedne osobenut...hm,hm... Tu osobu smo srele i pričale sa njom al je Dora morala obaviti jedan razgovor s tom osobom, samo ću reć da je muško... Itd... došle mi opet do parka te se Dora sjeti da joj je nestala olovka za oči, ah ta Dora... Ali nije bilo beda ju pronać jer je olovka bila u parku na podu... kad ono Ema kaže: Vidi Dora! Ovi malci su se potpisivali s njim.
A dori samo ???....... ludčk bejing, kako bi ona rekla.
E pa dobro. Nakon malo kraćeg vremena ta osoba..... je došla do nas u park i onda smo tamo pričali i Doru tješili,no. Nije važno zašto!!!
P
O
O
O
Z O O P!!! thumbup


Post je objavljen 15.05.2007. u 10:24 sati.