Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slogamravince

Marketing

Sloga - Tekstilac 2:0

Plan koji je naša redakcija smislila urodio je plodovima. Plan je bio oboriti rekord broja komentara i vidjeti reakcije naših svakodnevnih čitatelja i pogotovo čitateljica. Kome je god draga naša Sloga sigurno već zna rezultat utakmice u nedjelju i da je 3. mjesto 99 % osvojeno, ali o tome ćemo na kraju priloga.

Moram priznati da komentari nisu baš tako brojni iako po danu ima više od 100 posjetitelja bloga. Gledajući druge blogove klubova u okolici među zadnjima smo, iako prvi po broju komentara obožavateljica nogometaša Sloge. Pišite više komentara jer blog će biti posjećeniji što odgovara i nama i vama jer ipak je to besplatna reklama za HNK Slogu i njene igrače.

Vidim da su Vranjičani vrlo viđeni gosti na blogu i kako žele unijeti nemir u redove našeg kluba. Zato nemojte padati na njihove provokacije, Omladinac nikad neće biti bolji klub od Sloge jer ako ne znate Vranjičani su malo ludasti kao i Klišani, kako neće kad su se rođaci ženili i imali dicu.

Raspitivali smo se s nekim ljudima po selu o idućoj sezoni i šta bi se moglo napraviti bolje za iduću sezonu, tko dolazi, tko odlazi. Po komentarima se govori da će neki stariji igrači napustiti klub šta mi nitko iz mista nije mogao potvrditi, pa tako da ne vjerujem u takvu mogućnost. Možda i bude moguće, ne znam ništa iz prve ruke iako imamo nekoliko e-mailova nogometaša Sloge koji nam redovito pišu na naš mail: sloga@net.hr

Šta se tiče obožavateljica mislim da se tu svatko pretvara pa možda i neke jesu zainteresirane za naše igrače, naš savjet je neka nastave pitati brojeve i zvati pa šta bude. Samo da se ljudi ne predstavljaju s tuđim imenima kao npr. za Jerka Vežu.

Image Hosted by ImageShack.us

A sad o utakmici:

Nogometaši Sloge su u svojoj predzadnjoj utakmici u sezoni 2006./2007. u derbiju kola pobijedili sinjskog Tekstilca sa rezultatom 2:0. Po lijepom vremenu i dobroj posjeti Zvrčara naša momčad je zasluženo pobijedila i osvojila 3. mjesto u 1. županijskoj ligi Split.

Utakmice je protekla u nervoznoj igri i prečesto dosadnim nabacivanjima na napadače i jedne i druge ekipe. Prvi gol je postigao Ante Boban, fantastičnom reakcijom glave na odbijenu loptu od obrambenih igrača Tekstilca. Gol je stigao u pravi čas, pred kraj prvog dijela.
U drugom poluvremenu odmah na početku, nakon udarca Veže i obrane vratara gostiju Tomića, opet odbijenu loptu pod gredu sa 3 metra šalje Hajrić. Do kraja utakmice domaćin je iskusno priveo utakmicu kraju bez imalo problema.

Inače ovo kolo je obilježeno prekidom u Ivanbegovini kad je domaćin napusto teren nakon sramotnog suđenja suca Parlova iz Kaštela. Rezultat je bio 1:0 u korist gostiju iz Tučepa.

Sloga: Kecojević, Kardum, Mihanović, Marović, Aljinović, Ramljak, Boban, Vukasović (Sužnjević), Veža, Grubšić (Vučemilović), Zrno (Hajrić)






Post je objavljen 11.05.2007. u 11:20 sati.