Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/snifdrogerasica

Marketing

..pegla i ja....

Majka je zaključila da baš ne učim previše. (mora da je primjetila da spavam do podne, stalno sjedim za kompom ili pred telkom, izlazim van i opijam i onda opet spavam...) Spomenula je po neznamvećkoji put da mi je jedan test sutra a drugi u petak. Onda je vidila da i dalje ne učim pa je rekla da odem peglat.

.., zašto o zašto nisam bar izgledala kao da učim??

me not likes peganje. nono


part1 --majce
Gledam u one majce 'za štrapac' (iliti one koje se nose u prilikama kad nije bitno kako izgledaš), i one gledaju mene. Namiguju mi svojim zgužvanim rukavima. Hejtam te majce! ..nemoguće ih je dobro ispeglat. Mislim, fizički nemoguće. Krojene ukrivo, šavovi se ne poklapaju, opeglaš rukav s prednje strane, zaleži se sa stražnje.. i onda ja pizdim i preznojavam se dok ih peglam, a majka objašnjava da te majce niti ne trebaju biti nešto extra ispeglane... i tako će već sutra biti u pranju, a za tjedan dana ću ih opet gledat ispod pegle.. ipak moj najdraži brat koristi jednu dnevno (psmtr, da ih sam pegla, reciklirao bi ih, sušio fenom jednu i samo nju nosio..)

part 2-- pidjame
(ili pidzame.. ko bi ga znao, pod peglom i tako nema razlike)
za koji krushking bi ofo trebalo peglat??Koja je korist peglanja odjevnog predmeta koji nosiš samo dok si u krevetu, i koji će se zgužvat nakon jedne noći meškoljenja i okretanja i usrednoćnih odlazaka na wc?? oke, nosim ja to i po doma, ali bas me broga jel mi krushking pidjama zgužvana ili nije! Pa ko će mi gledat bore na pidjami, za boga miloga!? Ali svejedno, ako meni nešto dođe pod peglu, ja to moram opeglati kak spada. Hejtam pidjame. Laštik i neravni rubovi i slinavi materijali i i zaležavanje.. Na kraju mi dopizdi kod druge nogavice pa je pola pidjame obično zaležano.. =)

part 3-- kuhinjske krpe
Obožavam! Jednoslojno i ravno i mogu se iživljavat i puštat paru nastalu isparavanjem one destilirane vode koju stavim u peglu i mogu peglat u svim smjerovima i gledat usput televiziju i telefonirat i lakirat nokte na ljevoj nozi (ako peglam ljevom rukom) i brisat prašinu (ako mogu to raditi nogom..onom na kojoj ne lakiram nokte, dakle desnom) i slomit nešto dok padam sa stolice.. Ali opet--zašto peglati kuhinjsku krpu?!? (osim ako je alternativa učenje ili nešto gore navedeno, a morate još i obaviti ove silne stvari koje su obavljive uz peglanje kuhinjske krpe) =)



..this and much much more..
knjiga "peglozne muke".... uskoro u prodaji!!!

*šmrk*nisam stigla v pračkicu....al suteka bum bum se izfukla za kset...preduga nekonzumacija alkoholnih pica moze imat ozbiljnih posljedica,..a-haaa!!!
Nego u sklopu "ovaj vikend učim"plana, nashla sam si josh zanimacija...morti v sisak...il na megich...ma tak sfejedno...tam di mogu doć golaaa je moj domek...oh da da da!!!
->za end pikčrs
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

Post je objavljen 09.05.2007. u 22:23 sati.