Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/okice

Marketing

between the lines of fair and blame..

Image Hosted by ImageShack.us


-Ne, ne dobro sam.
-Pa čemu onda to lice?
-Ma razmišljala sam.. znaš ona predstava što smo je danas gledali?
-Da...
-Pa, bila je odlična..
-Da, slažem se.. Ali ne vidim o čemu govoriš..
-Znaš, nekad pomislim.. ja eto sad krećem u taj neki novi svijet.. negdje gdje je sve novo, gdje možda neću imati nikoga svoga da mi pokaze put.. gdje necu imati razrednicu koja ce me ohrabrivati.. i znaš.. bojim se da ću se izgubiti u toj masi.. a ne želim.. ono je moj život, da to sam shvatila.. ne želim da mi postane ***anje u zdrav mozak.. želim ostati u tome i želim se probiti kroz maglu i jednoga dana postići ono što sam danas vidjela..
-Pa dug je put pred tobom. nije nitko rekao da nećeš uspjeti. ti si za sad već postigla ono što su rijetki u tvojim godinama. tvoje pjesme i tvoja djela su prekrasna...
-Ma.. nekako me strah da neću imati dovoljno snage i hrabrosti a da neću imati nikoga da me ohrabri.. ti možda ne odeš sa mnom u školu.. a što ću onda? kako cu onda bez glasa ohrabrenja.. bit će teško, znam, bit će teško..
-Ali to nije razlog da odustaješ... moraš se boriti za to što stvaraš...
-Znaš, nekako mislim da nisam dovoljno dobra. kad pogledam sve njih.. oni su svi tako.. tako.. tako savršeno sklopljeni u te uloge.. i ta predstava je bila predivna.. jer trud se isplatio.. uspjela je.. i ja zelim uspjeti..
-Pa vec jesi.. zar zaboravljaš sve igrokaze koji su se izvodili na školskoj pozornici koji su nosili tvoje ime?
-Ma ne zaboravljam, ali.. pritisak mi je velik.. gušim se nekako u svim svojim željama.. ne želim se opet naći zarobljena između tih zidova.. samo se želim opustiti.. uz pisanje.. želim pisati i pisati.. ali ne želim da to ostane samo u mojim rukama.. želim doseći neku razinu i želim ostvariti ono što sam danas vidjela.. što ako mi nestane ideja? što ako posustanem?
-Nemoj o tome razmišljati.. samo idi dalje.. život će ti davati ideje.. bit će netko tko će ti pomoći na putu.. netko će se naći da ti kaže da je super što si napisala.. i netko će se naći da to izvede.. samo se nemoj predavati..
-Da.. valjda neću.. hvala ti...


Post je objavljen 07.05.2007. u 21:24 sati.