Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/framajug2

Marketing

Krizma, Ivo Šeparović

Jučer u 17 sati, ovogodišnja generacija osmaša osječkog Juga2, primila je Pečat dara Duha Svetoga. Neki dan su se negativno predstavili pred mns. Stjepanom Karalićem, ali jučer su sve to uspjeli ispraviti i pokazati da mogu biti i drukčiji. Kika i Ivana predale su cvijeće te se u ime svih krizmanika ispričale za neprimjereno i nezrelo ponašanje. Slavilo se kod svih, a bilo je tako lijepo čuti zvukove tamburaša i harmonike šetajući se ulicama Juga2. U zraku se osjetila ugodnost unatoč oblacima koji su se nadvili nad našim gradom i kiši koja je padala.

Mi smo imali i jedno iznenađenje. Naime, u petak i subotu, u Vukovaru je održan Bonofest na kojem su nastupili različiti izvođači, a među njima i Ivo Šeparović sa svojom grupom "Bljesak". Čuli smo da je bilo jako dobro, a cd-ove ste mogli nabaviti u Glasu Slavonije u četvrtak. Na jutarnjim misama bilo je veselo jer su nam pjevali sa svojim divnim glasovima. Moram se pohvaliti, fra Ilija i ja (Mia), pjevali smo s njima njihovu pjesmu "Bog i čovjek". Kako je fra Ilija rekao:" Ne želimo se dokazivati, nego samo pokazati da i mi znamo pjevati." Ali, pohvalili su nas. Misa je baš bila živahna i drago nam je što su došli.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Naša krizmanica Ivana Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us Ivo Šeparović i Bljesak Free Image Hosting at www.ImageShack.us Mi smo se upoznali još prošle godine na Bonofestu

Post je objavljen 06.05.2007. u 17:50 sati.