Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/novpocetak

Marketing

5. GODINA MATURE...

i tako se mi sinoc okupili na jednoj vecerici..doslo nas je oko 25, a desetak osoba se nije pojavilo sto je i bilo za ocekivati...uvijek postoje ljudi koji nisu za druzenje....a i oni koji stvarno nisu mogli doci...
dosla je inasa "stara" razrednica..i jos jedna profesorica...

kad gledam ponovo sve te ljude na okupu...kao u srednoj skoli..i vidim...pa nista se nije promjenilo. svi su isti...koju godinicu stariji..ali u principu sve je ostalo isto. jedina promjena koju sam uspjelauociti je da je jedna cura trudna...ceka bebu...a ostali su svi isti.

i ponovo su se formirale grupice...bas kao i u srednjoj skoli...nevjerojatno. onda bi malo prosetali iz jedne grupe u drugu...popricali koju rijec...i uglavnom sve iste teme...fax, posao, sta dalje, decki, cure, da li su vjencanja u điru i tako te fore....

a sad ono najvaznije...
jos jedna isprika da sam prekrsila dijetu..vecera je bila obilna...svi su jeli, pa sam i ja.
pa ne najmeravam gledat ljude kako uzivaju u hrani a ja da gleda, i uz to da jos platim? a nema sanse!
bilo je svega, prsuta, sira, škampi u nekom umaku, salata od hobotnica, fuži, njoki, salata, i na kraju palacinke u nekom posebnom umaku( to je neki specijalitet restorana)
i tako dođem ja doma..hlace pucaju po savovima....i danas stanem na vagu...mogla sam i mislit.kila gore...huh...mislila sma moglo je biti i gore.
st aje tu je...jednom se zivi....i zato gustajmo..pa makar i s tim kilama previse..hehehehehe
svi smo mi ljudi... thumbup

Funny Clip Images




Post je objavljen 06.05.2007. u 11:59 sati.