Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fantasydnevnik

Marketing

Bijeg

Mogu li nežive stvari pobjeći?
Stvarno se počinjem pitati u posljednje vrijeme. Prvo sam zbog tog blentavog saga završila na ovom mjestu, onda me gomila ljudi pokušala prepast na različite načine jer sam, kao, nova u gradu, i sad mi je moj tepih jednostavno - otišao.

Kako TEPIH može otić?
E pa lijepo. Dok sam ga nagovarala da me vrati u Ankh-Morpork, jednostavno me ignorirao, i kad sam sišla da ga malo otresem u slučaju da je previše prašnjav za letenje, zbrisao je.
Otišao.
Crta.
Magla.
Crna točka na horizontu u smjeru mog grada.

Kao da mu je tako teško bilo povest me sa sobom.
Gad odurni.

I onda još na mene naleti onaj lik koji ga je i ukrao prvi.
I buni se što nemam sag sa sobom više. A šta je on mislio, da ću ga čuvati zauvijek kao uspomenu na dane kad me ZAVEZAO za njega???

Muškarci...

I dao mi je neku malu kućicu, ne znam zašto.
Izgleda prilično realistično.

Eh, da, i naišla sam na neku ženu jučer, (imala je crnu raščupanu kosu i blijedu kožu, i suknju u nekoliko slojeva, tako da je izgledala kao oživjela lutkica) onako mi se nasmiješila i dala mi neki prsten.
Zapravo je lijep prsten, iako mi nije bilo jasno zašto mi ga daje. U Ankhu to žene rade kad nekome žele prouzročiti proljev.

Čitav dan nisam izlazila iz hotelske sobe u slučaju da stvarno tako djeluje, ali kako se proljev nije pojavljivao, otišla sam van. Bilo je vrijedno testiranja, prsten izgleda nekako magično.

No, da se vratim na onog tipa.
Bio je razočaran što više nemam njegov sag, (zapravo i nije njegov) i onda se okrenuo da ode, ali dok se okretao, pipnuo mi je grudi.

halo???
Je li to način da se osvoji djevojka???
Možda negdje, ali u Ankhu se bar potrude gledati u lice dok to rade...
Udarila sam ga dlanom po glavi i rekla "Tako si pipkaj onu stvar"


Post je objavljen 05.05.2007. u 23:45 sati.