Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/allovertheworld13

Marketing

evo ga i 5. mjesec

MA bas me briga,mjesec ko i svaki drugi.....
Evo malo o nogometu: Milan-Manchester United. Meni je Manchester naj klub,al su izgubili protiv ''glupog'' Milana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A ja lijepo mislila da ce pobijediti,a ono izgubili 3:0!!!!!?????..... Imali su 100 prilika za gol,a ono nista....Al prezivjet cu i to-tu igra cristiano pa moram.... A evo nesto o njemu:

Ovaj super nadareni nogometas roden je 5. veljace 1985. na portugalskom otoku Madeira(bas to ucim iz zemljopisa). Visok je 184 cm,a ove sezone briljira u Manchester Unitedu. U taj je klub dosao bez ikakve pompe,a nakon toga nastala je prava hajka na njega jer je on jedna od najmladih nogometnih zvijezda koja je potpisala ugovor s tim uglednim klubom. Nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Njemackoj Ronaldo je htio otici iz Machestera u Real, i to zbog svade s Roonyjem,koji je bio clan engleske repke. Na kraju su se strasti smirile,a Christiano i dalje igra u Manchesteru. Zbog njegova izgleda,ali i seksi kretnji Britanke su totalno poludjele za njim i u samo dva tjedna od dolaska na Otok dobio je vise od 1000 bracnih ponuda. Jako voli svoju obitelj i vezan je za nju. Unatoc golemoj slavi i novcu i dalje ji skroman,ne trosi pretjerano na odjecu,a jedini mu je porok to sto svaki mjesec mijenja frizuru. Mnogi ga usporeduju s Davidom Beckhamom te mu predvidaju medijsku slavu kakvu je dosad imao ovaj nogometni kralj stila.

Na prasnjavim ulicama svog otoka naucio je poteze loptom, a lovcima na talente brzo je zapeo za oko. Vec sa 12 godina bio je igrac br.1.

I RONALDINHO:

Ronaldinha krase talent i kvaliteta po kojima ga usporeduju s najvecim igracima poput Pelea i Maradone,ali simpatije uloga osvaja svojim neodoljivim osmijehom. Ronaldo de Assis Moreira stalno se smijesi,kad zabije gol,ali i kad promasi,pokazujuci i tako da prije svega zivi nogomet,obozava ga i zabavlja se igrajuci ga. Simpaticni Brazilacpokorio je svijet svojim majstorskim umijecem. U slobodno vrijeme igra Playstation,seta sa svojim psom,svira bubnjeve i plese sambu. Iako od brojki na njegovim ugovorima boli glava,Ronaldinho je ostao jednostavan i drag decko. Svi koji su ga upoznali ili igrali s njim tvrde da je beskrajno dobar,srdacan i posten. Ronaldinho je jako povezan sa svojom obitelji: sestra Deisi mu je osobna tajnica,a bratic Tiago osobni vozac. I dandanas,kad god je u Brazilu,s ekipom iz starog,siromasnog kvarta igra nogomet na plazi i po mjesnim igralistima.

Ronaldinho,od milja Dinho,nikada ne propusta humanitarne akcije,zbog cega je proglasen ambasadorom Ujedinjenih naroda za mir i solidarnost u svijetu.
Dosta sad o nogometu,preselimo se na magiju.....


USKORO PETI HARRY POTTER

Uskoro ce se u kinima diljem svijeta pocetiprikazivati i peti film Harry Potter i Red Feniksa.No,glumica Emma Watson,koja glumi Hermione Granger u serijalu o carobnjaku Harryju Potteru,odbila je potpisati ugovor i pojaviti se u sestom i sedmom nastavku. Ta je 16-godisnjakinja odbila ponudu producenata koji su joj ponudili 2 milijuna funti. Rupert Grint,koji glumi Rona Weasleya,tom je prigodom izjavio:''Emma vise ne zeli imati veze s Potterom.umorna je od toga sto je prepoznaju smo kao djevojku Harryja Pottera.'' Iako Emma nije potpisala ugovor,producenti vjeruju da ce je nagovoriti. I dok se jos ceka snimanje novih nastavaka filma o popularnom carobnjaku,u prodaju ce uskoro biti pusteno 12 milijuna primjeraka posljednje u nizu knjiga o Harryju Potteru britanske autorice J.K. Rowling. Iz izdavacke kuce Scholastic izvjestili su kako ce srpanjsko izdanje knjige Harry Potter i sveci smrtnici pratiti vise milijuna dolara vrijedna marketinska kampanja. ''Rijec je o istinskom slavlju pokreta Harryja Pottera i uzitku citanja'',istaknula je glasnogovornica Scholastica Lisa Holton. Prethodnih sest knjiga o Harryju prodano je diljem svijeta u 325 milijuna primjeraka,a do sada su po knjizevnim predloscima snimljena i cetiri filma. Autorica J.K.Rowling je,nakon sto je napisala prvu knjigu,planirala napisati jos sest,dakle ukupno 7 knjiga s istim likovima. Otkrila je da u zadnjoj knjizi umiru dva vazna lika,potaknuvsi mnoge da se klade i nagadaju je li Potter jedan od njih. ( ja se nadam da nije!!!)



A kod mene nema nista novo...sve po starom....i to bi bilo to.za danas....by.pozz........zujonutwinkmah

Post je objavljen 05.05.2007. u 19:54 sati.