Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crniisus

Marketing

Tajna jednog nicka

Svijet je očigledno jako mali a pogotovo danas u eri informatike i mrežne povezanosti, tako sam i ja ostao zatečen i iznenađen slijedom događaja i napisa od osnivanja svoga bloga i posjete raznih ljudi koje osobno ne poznajem ali su ostavljali svoje komentare i doprinijeli tome da nastavim raditi to jest pisati i dalje.
Nisam baš preveliki ljubitelj i štovatelj blještavila, šarolikosti i raznih sličica i sliketina(pa ih s toga i nema), jer one po meni odvlače pozornost od teksta i od misli i poruka koje želim prenijeti čitatelju, znam da neke slike govore više od tisuću riječi, ali će se s vremenom vjerojatno pojaviti i poneka slika.

Da pocnem iz pocetaka:
Bio jednom jedan blog pa u samom vrhu bloger koji se zvao Ateizam. Prije par tjedana odlucila sam da ga posjetim. I dok sam citala neke njegove komentare jedan mi je posebno pao u oko.....zove se CRNIISUS. Cim sam to procitala prepoznala sam nekog meni vrlo dragog u tom textu. Naravno, onda sam otisla i na njegov blog na kom su u tom momentu bila dva posta. Sa samim izgledom bloga a narocito slikom iz Vegasa vec sam bila uvjerena da sam na pravom putu. Naravno poslije citanja prva dva posta potvrdila sam to 100% pa sam onda tek nakon 3ceg posta ostavila komentar u nadi da cu i ja biti prepoznata. Komentari su mi bili malo misleading jer su pisani u muskom rodu ali sam pokusala da ostavim bar po neki "hint". I sad sam uvjerena da ja CrnogIsusa poznajem mnogo bolje nego on mene. Mislila sam da nastavim sa igrom neko vrijeme ali nisam mogla da se vise obuzdam a da ti osobno ne izjavim kako su ti super postovi i da mi je to postala nova opsesija. Uvijek se obradujem kad vidim da ima nesto novo za citati. Uistinu si dobar pisac i trebalo bi sve te postove nekako organizirati i objaviti u knjizi.....normalno jos mnogo truda je potrebno jer ima toliko fantasticnih zivotnih iskustava koje ovdje moras da ubiljezis. Samo nastavi da pises....to ti je jedna od najboljih ideja do sada. Kao i uvijek, imas moju moralnu podrsku a i vjernog citatelja. Samo nastavi da pises i kad uhvatis priliku napisi i meni neki mail pa da znam sta se desava, i molim te ko je ta AR sto ostavlja komentare na tvom blogu. Jos me interesira da li ste ikad dobili moj e-mail sa fotkama Arube i razglednice.Eto toliko ovaj put. Uvijek misli na tebe i neizmjerno te voli tvoja BlackPearl.

Shvatili ste dragi čitatelji da to nije moj tekst, nego meni bliske i jedne od najdražih osoba na ovome svijetu, negdje daleko preko sedam gora i sedam mora pa sam ga morao prenijeti u cjelini kako bi ste lakše shvatili o čemu se zapravo radi i zašto je vlasnik ovog bloga pisao baš o ovome.Ne možete niti zamisliti kako sam se iznenadio i obradovao tom spoznajom kad sam dobio mail pod nazivom tajna jednog nicka.
Poslije sam po sto puta pročitao te komentare i pokušao do kraja rasvijetliti misteriju nicka i mogu vam reći da sam od samog početka prepoznao neku bliskost i srodnu dušu, što se da vidjeti iz mojih odgovora, ali ni slutiti nisam mogao da je to netko meni tako drag i blizak.
Još veća potvrda da ono šta pišem ima smisla je kada ti to netko tebi drag i blizak obznani i prizna, jer stranac to može iz razloga da te ne bi uvrijedio a netko tko te dobro poznaje ima pravo da ti kaže istinu u oči ma kakva ona bila, pa kad je ona ovakva...ushićen sam, neizmjerno HVALA.
E sad nisam ni sam siguran da li bi bilo bolje da je to potrajalo i dalje ostalo tako tajanstveno pa i ljubav i veze dok ih ne upoznate i ne konzumirate u potpunosti sve do tada su prave ili se bar tako čine, jer nekako se čini kao i zanimljiv film u kom samo nagađate tko bi mogao biti tajanstvena osoba pa kad na kraju shvatite o kome se radi prestaje biti zanimljiv,... ali kako bi to bilo da nikada ne saznate...
Možda se i vama desilo nešto slično pa dajte si malo vremena i komentirajte.
Blog !

Post je objavljen 03.05.2007. u 22:00 sati.