Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vibbi79

Marketing

MOJE MALO MEĐIMURJE ILI JEBEŠ SLAVU I NOVAC





Otkad sam se vratio iz Amerike, napokon sam shvatio da se život sastoji od "malih stvari". Jebeš i slavu i novac ako nemaš vremena ili ne znaš uživati u "malim stvarima".

Jedna od tih malih stvari koja me jako usrećila je nedavni prvomajski izlet u Međimurje. U ptetak predvečer došao sam shrvan od posla, izstresiran od proteklog tjedna. Nakon par sati u mirnoj atmosferi na selu, uz opuštene i nadasve dobre ljude, i normalno, uz predobru domaću klopu, čovjek zaboravi na posao i probleme te sniva mirnim snom pravednika. Drugi dan smo bili u Nađkaniži (Nagykanizsa - to je ono mjesto u Mađariji kod granice ) u neobaveznom šopingu. Pazi ovo! Za manje od 100 EUR kupio sam 3 para cipela, troje hlača, kupaće, dvije majice i Supradyne vitamine! Subota navečer je bio izalazak u Čakovec, draga i ja i njena ekipa, a to se svelo na to da je Vibbi bio okružen komadima cijelu večer. U nedjelju su bila dva piknika, jedan u kleti usred šume a drugi odmah tik uz Muru. Spavao sam 11 sati tu noć, to mi se nije desilo od osnovne škole!

U kratko, želim kupit zemljište izvan grada u kešu za male pare i sagraditi si svoju brvnaru.

I kao zaključak na ovaj post, parafrazirat ću što mi je prije par godina rekao jedan američki svećenik koji je shvatio suštinu puno prije ostalih.

We have bigger roads and more cars, but we do not know where we are going,
We have more money but never have enough,
We know more people but have less friends,
We have more sex but we never had so little love.

Lista bi se mogla nastaviti u nedogled, zar ne?

Post je objavljen 02.05.2007. u 17:50 sati.