Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/globabloga

Marketing

ČUŠPAJZ

Pa eto da i ja napištem nešto za danas.
Užasno mi je vruće, a treba i s bajkom sad do doma, no preživjet ću, imam cijeli dan za odmaranje, a onda opće veselje do utorka (solo doma).
Bila sam danas na gablecu kod Mravca i najela se poprilično tjestenine s morskim plodovima u bešamel umaku i prekisele salate od zelja.
S lovom sam švorc. Ovaj mjesec traje i traje, već sam spiskala poprilično više nego inače, pa sam u blagoj depri jer plata je tek za tjedan i po.
Ljubav je malo zapala u sjenu, ne vidim i ne čujem joj traga, pa sam svako malo u blagoj depri i osjećaju razočarenja, al brzo to mene prođe.
Drži me muvanje amo-tamo, ne mogu biti na jednom mjestu dulje od pola sata, pa trčim po cijele dane, ima me na sve strane.
Spavanje mi se užasno pogoršalo proteklih tjedan dana, al vjerujem da je to usko povezano s mjesečnicom koju sam napokon nakon 2 mjeseca i dočekala. Inače, to je kod mene normala, da imam čak do 5x godišnje, što mi super odgovara. Ma naručit ću se kod ginića, budem, aha...jedan tjedan. A morala bi i kod okuliste jer mi se vid naočigled pokvario, ne vidim na daljinu, muti mi se, a tek kad popijem koju pivicu škiljim ko slijepi miš. Mislim da je dioptrija -0,75 jer sam jednom prilikom probala naočale od frenda s istom dioptrijom i napokon sam vidjela jasno, čak sam se i prepala što sam do sada sve propustila.

Eto, dragi moji, inače nisam ja toliko u depri koliko odaju moja natipkana slova. Ruka uvijek krene, a ja ne mislim, izlazi iz mene, bolje je tako....mislim da je ovaj blog čista globala i moje sve izlučevine koje se sakupljaju tijekom tjednice dana. Ponekad se smijem kad čitam što sam pisala i ni sama ne razumijem što je pisac htio reči, a moram priznati da mi vaši komentari uvelike pomažu da prebrodim što lakše te krize koje me sječu sa svih strana (dobro ne sa svih, samo s onih koje ne mogu kontrolirati).

Pozdravljam vas, želim vam što ljepši produljeni vikend, da ga pametno iskoristite (ne gledajte moj primjer), otiđite u prirodu, slušajte pjev ptica i šum rijeke ili mora ako ste u prilici, skuhajte neki fini lagani proljetni čušpajz i jednostavno predahnite....

PUNO PUSA SVIMA KOJI ME ČITAJU*****kiss

Post je objavljen 27.04.2007. u 14:37 sati.