Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nintzch

Marketing

Štafeta

Eh uvališe mi štafetu. Koliko sam skužio moraš staviti 5 nečega u post. Razmišljah što da stavim pa evo 5 pjesama- soundtrackova iz filmova koji ja volim.

1. LOTR - Return of the King - Into the west
A kaj da velim ovi filmovi su mi super, a pjesma je jako lijepa. Posebno kad sam saznao kako je nastala u spomen jednog mladića koji je bio nadaren filmaš i umro je od raka u 17 ili 18 godini.


2. Goonies - Cyndi Lauper - The Goonies R good enough
NIje toliko stvar pjesme koliko filma. Ljudi iz moje generacije (ajme zvučim kao neki deda) znat će o čemu govorim. Super film i kao klinac sam maštao da nešto takvo doživim.


3. Star wars - Star wars Theme
A kaj da kažem za ove filmove. Kao klinac sam ih gutao. Kasnije malo manje ali jedva sam čekao nove nastavke i istina malo su me razočarali, ali u kompletu je OK. May the force be with you.


4. Empire of the Sun - Suo gan
Meni jedan od najboljih filmova. Režirao Spielberg i fenomenalan mi je zbog puno toga - istinita priča, izvrsna gluma, super kamera, muzika....totalno za preporučit. Pjesma je kao neka tema filma i budući da se radnja odvija u Kini, za vrijeme 2. svjetskog rata ja mislio pjevaju na kineskom kad ono nedavno saznah da je to neka velška narodna pjesma.


5. Stand by me - B. E. King - Stand by me
Izvrstan film Roba Reinera o prijateljstvu i avanturi. Mnogi budući poznati glumci glumili su kao klinci u tom filmu. Super film koji govori o tome kad si mlad kako je malo potrebno da budeš sretan i da nađeš uzbuđenje u svemu. Pjesma je super poznata i doživjela mnoge obrade


Sljedeći za štafetu su:

Muž i žena (ako ikad opet odu na blog rolleyes)
Lela
Ruth
Neno
Vedrać



Post je objavljen 20.04.2007. u 23:57 sati.