Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/torcida1950murter

Marketing

Slavlje na Poljudu.


Jucer na utakmici Hajduk-Kamen Ingrad Hajduk je slavio sa 4-0.party Ovaj rezultat dobro je došao hajduku da se malo ohrabri nakon što je u Split došao novi trener Ivan Pudar. U Splitu se prvo poluvrijeme igralo izjednačeno. Na početku drugog poluvrimena Munhoz je zabio pogodak. Nakon toga Hajduk je preuzeo inicijativu i već u 54' hajduk je povisio na 3:0. Treba napomenuti da je četvrti pogodak postigao mladi junior Duje Čop. Svake pohvale hajduku, ali problem je što je i dinamo slavio s 4:0.headbang


U školi......


U školi ništa novo samo što su se dans i jučer pisali probni maturalni ispiti tako da smo bili zatvoreni samo u jednoj učionici. Moram dodati da smo jučer imali tri sata kemije. Možda i nije tako važno da smo imali tri sata kemije, veći problem je što nam tu kemiju predaje PANĐAbang. Jučer je stvarno bilo za popizditi dosadno u školi još pogotovo što nam je Panđa predavala tri od šest sati koje smo imali jučer. Sutra imamo biologiju i trebamo se moliti da nas ne pita.
Imamo novu izreku: „profesorice tamo su vam vrata“.rofl Bila je ovo jedna od smiješnijih situacija koja se dogodila u školi sva srića da ju profesorica nije čula.
Sada iden malo vanka...

Do sutra doviđenjawave


Post je objavljen 19.04.2007. u 19:31 sati.