Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bsk

Marketing

zatupljenost

toliko puta mi dode da napravim hrpu stvari...nebitnih..banalnih...dobrih..jebenih...ma svakakvih..al svaki put mi fali volje...bljah..
ponekad me smeta moja flegmaticnost skoro u svakom slucaju..uvijek je sve ok..ponajviše u zadnje vrijeme, postalo je odgovor na skoro svako pitanje upuceno meni. Kao da mi je sve postalo ravno..zbog čega? neznam..
nekad sam stvari, ljude, priče , bilo što znala opisivati sa toliko riječi, slika, a danas samo blijedo , tupo zujim u nešto što me nekad veselilo i na što sam bila ponosna...u školi sam uvijek pisala najbolje sastave, uvijek sam i drugima pisala...sad ne mogu skombinirat dve riječi koje da natipkam na blog! možda bi trebala napokon pročitat neku knjigu..nisam stvarno vec dugo..
možda je i to razlog što mi se sve ove moje zadnje pjesme ne sviđaju..ok..iz iskustva je većina njih al tolko mi mutavo izgledaju dok čitam..ko da se narodnjaku makne muzika i samo ga se izrecitira..grozno! al ok , da pokucam o drvo, dobila sam mnogo komplimenata na svoje pjesmuljke, ali k vragu i komplimenti ak ja tu ne vidim nista posebno...shmrc...
nevjerojatno je koliko se čovijek može promijeniti u samo godinu dana..a sa nikakvim značajnim događajima..
da li sam samo otupjela? je li to samo neka prolazna faza? ako je prolazna faza onda se malo previše zadržala...

koliko je ljudi vec izbrisalo blogove zato jer vise ne znaju o cem da pisu i dojadilo im je? puno puno
al eto meni barem ne pada na pamet to napravit..ja volim pisat..pa makar i nebuloze- to mi je specijalnost:)
hmm..ev sad mi bas doslo u glavu.. pocela sam sad pisat post bez veze, ajmo rec bas s dve tri riječi u glavi, al eto nastavilo se..takva sam uvijek bila..samo mi daj malo uvoda i ja rokam dalje..
mah..ziher je samo prolazna faza!

p.s.
s koje dve, tri riječi da počnem sljedeći post?wink

Post je objavljen 19.04.2007. u 09:51 sati.