Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/leosworld

Marketing

Nirvana

okkkkkkkkk!
Evo mene
nakon duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugog vremena.
Malo je ovo scaaaaaaaaaaaary kaj ću vam ja napisat, možda i nije, možda će nekima ovo biti usrana glupost, ali mene boli briga. SSSSSSSSSSVVVVVVVVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII LLLLLLLLJJJJJJJJJJJJUUUUUUUUUUUBBBBBBBBBIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTTT
EEEELLLLLLLJJJJJJJJJJIIIIIIIIIIII NNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRR
VVVVVVVVVAAAAAAAANNNNNNNNNEEEEEEEEEEEE... NE ĆITAJTE OVOnononononononononononononononononononononononononononononononononononononononononononononononononononononononononononononononononononononononononononononononononononozalivenzalivenzalivenzalivenzalivenzalivenzalivenzalivenzaliven
okkkk!
OVDJE POČINJEMO!
Evo vam za početak nešto o njima (s wikipedije):

Nirvana je bio svjetski poznat i popularan američki glazbeni band, začetnik grunge smjera u glazbi.

Sa svojim singlom 'Smells Like Teen Spirit' sa albuma 'Nevermind' (1991.), 'Nirvana' je postala svjetski poznat band, a osnovana je 1987. godine u Seattleu.

Druge grunge grupe iz Seattlea kao što su Alice in Chains, Pearl Jam i Soundgarden su isto tako stekle veliku slušanost, tako da je u vrijeme 1990-tih godina rock ponovno postao jedan od dominantnih smjerova po popularnosti u modernoj glazbi.

Frontman grupe 'Nirvana', Kurt Cobain je bio karizmatična ličnost te svojevrstan 'glasnogovornik generacije'. Cobain je bio osnovna pokretačka snaga, ali i uzrok raspada 'Nirvane'. Nedugo nakon posljednjeg koncerta održanog u Rimu 1994. godine, Cobain je izvršio samoubojstvo ustrijelivši se puškom u glavu.

'Nirvana' je svojevrsni fenomen u glazbi, specifičan po tome što je postao izuzetno popularan u godinama koje dolaze po orginalnim, ali i po novoizdanim radovima do osam i više godina nakon smrti samog Cobaina i raspada banda. Naime, 'Nirvana' i Kurt Cobain su u relativno kratkom periodu glazbene aktivnosti bili izuzetno produktivni i snimili velik broj radova od koji neki nisu ušli u završne verzije albuma iz tih godina, već su se našli na kasnijim izdanjima i reizdanjima.


E sada: gledajte !!!ovo!!!:

Najpoznatija postava [uredi]

* Kurt Cobain - vokali, gitara (1987–1994)
* Krist Novoselic - bas (1987–1994)
* Dave Grohl - bubnjevi (1990–1994)
Jel vam tu nekaj poznato?????????
Ako niste skužili svi su umrijeli godine u koji idu skoro svi šestaši '07 godine.


Ovo je još bolje:

Jeste li znali da se Kurt upucao sačmaricom na 5. travanj, A 8.4.1994 PROGLAŠEN JE MRTVIM, A TO JE DATUM MOG ROĐENJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!8.4.1994.
AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bangbangbangbangbangbangbangbangbangbangbangbangbangbangbangbangbangbangcoolcoolcoolroflrolleyesrolleyeswinkwinkyesnonononononutnaughtymouthwashmouthwashmadheadbanggreedydeadburninmadburninmadbangbangbangbangpartypartypartysmokinsmokinsmokinthumbupthumbupthumbupwavewavecerekcerekcerekcerekcerekblablablablablablablablablablablablablablablablablablablablazijevzijevzijevzijevzalivenzalivenzalivenhrvatskazujozujozujosmijehsmijehsmijehsmijehsmijehpuknucupuknucupuknucupuknucupuknucunjaminjaminjaminjaminjaminamcornamcornamcormahmahmahmahludludludludludhrvatskahrvatskahrvatskahrvatskazujozujozujozujozujozujopartypartypartypartypartypartypartypartypartypartypartypartypartypartypartypartypartypartypartypartypartypartypartypartythumbupthumbupthumbupthumbupthumbupthumbupthumbupthumbupthumbupbangbangbangburninmadburninmadgreedygreedyheadbangheadbangheadbangmadmouthwashmouthwashnaughtynaughtynutnutnonononaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynonoeekmouthwashmouthwashmouthwashnononaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughtynaughty

Post je objavljen 18.04.2007. u 20:41 sati.