Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maaybe

Marketing

Natalia Oreiro - 2. dio

Pred kraj 2000. godine, Naty objavljuje svoj 2. album nazvan ''Tu Veneno'', istoimeni singl osvaja radiopostaje diljem svijeta te u ljeto 2001. postaje jedan od najslušanijih hitova svih vremena.
Iste godine dobiva laskavu titulu ''Celebrity of the Year'' te održava nastupe diljem Europe i Amerike.
Najveći uspjeh doživjela je u Čileu, gdje su je na njihovom poznatom festivalu ''Vina del Mar'' proglasili kraljicom festivala.
Također je 2001. na Latin Grammy-u nominirana za ''Best Pop Female Album'' kojeg je za samo nekoliko glasova prednosti odnijela Christina Aguilera.
Nakon što je iste godine održala turneju po najvećim zemljama Europe i Amerike, uzela je kratki predah od glazbe te se na Silvestrovo udala za dugogodišnjeg prijatelja i dečka Ricarda Molla, frontmena poznate argentinske rock grupe ''Divididos''.
2002. godine ponovo dolazi na male ekrane u telekomediji ''Kachorra'' u kojoj je kao i za Munecu Bravu pjevala nekoliko skladbi sa soundtracka.
Poslije snimanja, objavila je i treći album ''Turmalina'' koji ima simboličan naziv, naime, njime Natalia poziva ljude na ekološku osviještenost i važnost za očuvanjem naše planete.
Album je kao i ostala dva, doživio velik uspjeh u svijetu.
Sljedeće godine ponovo snima film, i to ''Cleopatra'' u kojem se ne radi o povijesnoj tematici nego o dvije žene, različitih karaktera i generacije koje pokušavaju naći smisao u životu i promijeniti se. Sljedeće godine snima telenovelu ''El Deseo'' u kojoj mijenja lik u vatrenu i senzualnu plavušu koja se bavi raznim akrobatskim sportovima.
Iako je 2004. dobila ponudu za snimanjem novog albuma, Naty je odlučila na neko vrijeme ''zamrznuti'' pjevačku karijeru te se posvetiti glumačkoj.
Tako je 2005. igrala glavnu ulogu u argentinskoj akcijskoj seriji ''Botines'' te kraću ulogu u filmu ''La Guerra de los gimnasios'' i ''La Vidas Posibles'' koja se osim u Argentini, snimala i u Njemačkoj.
Pred kraj godine snimala je i svoju prvu seriju u Europi, točnije u Rusiji ''V ritme Tango'' za koju je Naty specijalno i u relativno kratkom vremenu naučila osnove ruskog jezika.
Početak 2006. godine bio je u znaku snimanja nove telekomedije zanimljivog naziva ''Sos Mi Vida''. Ta je telenovela ponovo spojila Facunda Aranu i Nataliju Oreiro a na prvi pogled klasična i već mnogo puta iskorištena priča u kojoj se siromašna djevojka zaljubi u bogatuna, urađena je na vrlo komičan i dinamičan način zahvaljujući čemu je postigla enormni uspjeh u cijelom svijetu i postala jedna od najprodavanijih telenovela svih vremena.
Mnogi fanovi u šali znaju reći da su zbog izvrsnih komičnih i zabavnih scena, producenti izbacili sve nasnimane scene i umjesto njih stavili bloopere tj. tzv. greške sa snimanja.
Serija je bila toliko uspješna da je produžena za 50-tak epizoda a već se traže prava na snimanje remaka u mnogim zemljama u kojima se prikazuje no vrlo je malo vjerojatno da će ijedna druga verzija nadmašiti original.
Naty i Facundo su na snimanju ponovo bili konfrontirani s raznim pretpostavkama o navodnoj vezi i iza kamera no oboje to niječu.
Nakon godinu dana snimanja, Naty je ponovo uzela kratki predah no ne zadugo jer je prihvatila sporednu ulogu u novom argentinskom filmu ''La Peli'' gdje će igrati ambicioznu novinarku a također ove godine planira snimiti svoj 4. album koji bi na tržište trebao izaći krajem godine. Unatoč velikoj slavi a i stečenom imetku, Natalia njeguje imidž ''djevojke iz susjedstva'', spontana je i susretljiva s medijima i fanovima te je baš zbog toga jedna od najvećih ako ne i najveća Latino-američka zvijezda.



Post je objavljen 18.04.2007. u 19:26 sati.