Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/buzzfactory

Marketing

Naslov...

Proseri na koje čovjek može naići u medijima su nevjerojatni.
Jučer čitam malo vijesti po portalima i zaustavim se na Net.hr (ex Iskon) portalu i vidim članak koji govori o teškom zdravstvenom stanju Ivice Račana. U međuvremenu mi zazvoni telefon i odem se popišat, vratim se za komp nakon 10-ak minuta, refresh-am i osvane senzacionalistički ogroman članak naslova "Ivica Račan je umro". Nakon toga, "Račan je živ".Bravo lešinari. Za takve vijesti bi valjda trebalo uvesti kaznu od 20 dana kopanja tunela za odgovorne.

Danas Net. hr prenosi članak iz Slobodne Dalmacije "Podno Marjana cvjeta prostitucija". Citiram:
"Nedavno razotkrivena ljubavna priča s kriminalističkim raspletom da se jedan Splićanin zaljubio u Ukrajinku na privremenom radu na Žnjanu - pa je, ne uspijevajući tu profesionalnu prodavačicu ljubavi zadržati samo za sebe, svoju nevjernu dragu i njezine kolegice prijavio policiji - otvorila je još jednu temu. Kako stvari stoje, čini se kako su splitske novogradnje savršena mjesta za bavljenje najstarijim zanatom, piše Slobodna Dalmacija.

Naravno, ne treba podcjenjivati privlačnost uličarki i nesretnih ovisnica o heroinu koje se nude za "sve po 12" jer, znamo svi, svaka roba nađe svoga kupca, a konzumenti usluga najjeftinije prostitucije u gradu jednako su jeftini tipovi - alkoholičari, skitnice, vozači autobusa, željezničari, niže rangirani i loše informirani članovi posada NATO-ovih brodova... "


Dakle, vozači autobusa i željezničari su izjednačeni sa skitnicama i alkoholičarima, u globalu prozvani jeftinim tipovima i konzumentima najjeftinije prostitucije. Naravno, čim nisu završili fakultet i imaju male plaće, ne mogu biti normalni obiteljski ljudi, te MORA da plaćaju sifilisnim svrakama u parkovima da im popuše.

Klap-klap-klap...thumbup

Post je objavljen 13.04.2007. u 18:45 sati.