Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pumastichno

Marketing

Kratke crtice iz povijesti

Kao prvo, želim vam svima najsretniji i najljepši Uskrs (iako nam ne sja sunce i nebo se ne plavi; važno je da nam je mir u duši i smijeh na licima). Puno dobre papice, bez obzira vjerujete li u Boga ili ne... On je uskrsnuo za sve ljude!
:)
No, da vas ja napokon i nečemu naučim... Mislim, nije ništa prepametno, ali da vam ispričam nekoliko kratkih pričica iz povijesti za koje SIGURNO niste čuli...

Naime, jeste li znali da su stari Rimljani bili čudni do te mjere da su Rimljanke iskazivale ljubav pripadniku jačeg spola tako da bi se ispovraćale njemu pod noge. Ni lijevo ni desno, drito pod noge! Neću sad iznositi detaljni opis tog čina da mi se ne bi uskršnji doručak iselio iz utrobe. Zadovoljit ćemo se ovime...

Sigurno niste ni znali kako su NASTALI homoseksualci! (obratite pažnju na riječ NASTALI)
Dakle, u prethistorijsko doba, kad još nije bilo Tv-a, radio prijemnika i ostalih čuda tehnike jedan je HOMO SAPIENS, ERECTUS ili koji već (fakat nije važno) šetao poljem. Odjednom je ugledao svinju, želudac mu je javio da bi mu dobro došlo nešto prizalogajiti i homo (koji već) je napao svinju, ubio je i, nedugo zatim, pojeo. Katastrofa se ne bi dogodila da ta svinja nije bila zaražena. Homo je pojeo ZARAŽENU svinju, ona je ubacila svoju DNA u njegov organizam, promijenila mu cijeli genetički kod (ma kaj ja to pričam?) i on je postao HOMOSEKSUALAC. Do danas se homoseksualnost održala isključivo nasljednim putem.

Znate li što je odgovorio svijetli Ahilej na pitanje o njegovoj seksualnoj orijentaciji? Dao nam je diplomatski odgovor koji glasi: Uvijek gore, nikad dolje!

Otvaram nagradnu igru:
Pogodite tko je autor gore navedenih crtica iz povijesti!

I još za kraj, nije poučna priča iz prošlosti, ali je zanimljivo:
Jučer sam bila vani s društvom i cerekamo se mi u parku, vrištimo i pišamo od smijeha kad nam dojuri drot i pita nas kaj radimo, ono, uvjeren da se fiksamo. I pita on nas jesmo li s kvarta i sve to tak. Vrhunac svega bio je kad je pitao: Znači s kvarta ste? Godina?
Sven ko iz topa izvali: dve hiljade sedma (2007.)
I drot se pokupi!

Još jednom svima sve najbolje, nemojte se prejest i čuvajte se! Kisi kis svima od Irene Grobnik! Ha ha ha! :)=

Post je objavljen 08.04.2007. u 13:22 sati.