Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ovap

Marketing

tađikistan

ne čudite se naslovu, došlo mi....................
ovih dana se toliko toga dešava, a meni se to neda sve pisat.....
evo onako novi post reda radi......
evo da ne bude post prebezveze evo nešto korisno:

Koliko ste pametni? Koji je vaš IQ?
jesu li vam mnogo puta rekli da ste glupi????
E, pa dokažite da niste!!!! (ILI DA JESTE)
rješite ovaj IQtest (test inteligencije) i saznajte koliko ste zapravo pametni. Morate upisati točno svoje podatke jer oni to kontaju i s obzirom na dob i sve... Ja sam ima 116 bodova.
A ako to ne razumijete na engleskom, provajte ovaj na hrvatskom. Ovaj nije službeni, al se najviše koristi u europi.test Tu mi je IQ 141.... Ovaj hrvatski sigurno nije točan tj. ne govori vam pouzdane rezultate, ovaj gore na engleskom je službeni u svijetu.... i točan je. Rješavanje traje 15 min.

Ljudi moji


SRETAN VAM USKRS
i pozdrav svakome, svakome, svakome......
Samo jedan prijedlog, pošto su nam svima praznici, a vjerovatno ste čuli da marina u subotu pravi tulum na plaži (zvala je cilu školu, čak i bikića i uršića), dođite svi na plažu da se bar svi skupa masovno grupno i neznam ni ja kako zabavimo i izguštiramo i oprostimo od praznika.......!!!!!!!!!!!

LJudi, alo, praznici su nam!!!!!!!!!!!!!!!
Ne razumim kako iko može provest u kući ijednu minutu.... Trebamo iskoristit ovo vrime i svi se skupa (za)jebavat!!!!!!!!!!!!!! Do lita nema ništa!!!!!!!!!::!:!:::::::::!:!:!::!!!!!!!!!! Ugl, dođite u subotu na plažu.....
Na ovo kontam samo one starije od 13 koji su ludi ili se samo žele zabavit i koji ne rade u policiji....

evo jedan ludi video: parodija na harry pottera... ludo je...evo još jedan di su na harry pottera stavili glasove iz south parka.... ludnicaJoš jednom pozdrav svima koliko vas god ima.................Post je objavljen 08.04.2007. u 12:16 sati.