Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aukcijazaanju

Marketing

Još jedan! - PRODANO

Produženi vikend je prošao i stigao nam je novi radni tjedan... A sa novim radnim tjednom, kreću i nove aukcije i nove borbe!

Osim što danas završavamo još jedan krug aukcije, krećemo i sa novim predmetima. Na aukcijama možete sudjelovati još samo 8 dana, pa požurite! Izaberite nešto od onog što vam nudimo i svojom donacijom pomozite maloj Anji!


Nema mi gore stvari nego kad moram prekopati cijelu kuhinju u potrazi za raspoloživom čistom zdjelicom u kojoj mogu prigrijati malo vode da bi napravila čaj...kojeg također moram naći prije. :o) E, da imam ovo krasno kuhalo za vodu, taj problem bio bi riješen ko od šale! Jer samo u par poteza, voda bi bila zagrijana i to u ovako krasnom Electroluxovom aparatiću i to bez pol muke! I izbjegnite nezgodno kašnjenje na posao, naravno! Kuhalo je potpuno novo, baš kao i druga dva aparata koje su na cure iz Karakter cluba prepustle za našu aukciju.



Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Početna cijena: 100,00 Kn
Kod predmeta: APARAT122
Način dostave: prema dogovoru

Slatka Žvakica


UPDATE 13.04.07. u 22:00h:
Kraj aukcije! Može mama bahama! Prodano mami bahami za 130,00Kn. Molimo je da nam radi isporuke javi podatke (ime, prezime, adresu i kontakt telefon) na mail u roku od 24 sata, a iznos može uplatiti na žiro račun naveden u pravilima aukcije. Obavezno pri uplati upisati i poziv na broj, te navedeni kod predmeta. Ako podaci ne budu dostavljeni u roku, predmet se vraća na aukciju. Hvala!

Čestitke najvećem ponuđaču, a drugima više sreće drugi put!


Post je objavljen 13.04.2007. u 22:00 sati.