Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aukcijazaanju

Marketing

Karakterclub – klub sa karakterom - PRODANO

Blogerska zajednica se širi svakim danom, ali je svakim danom i sve čvršća. Svi smo tu da na ovaj ili onaj način pomognemo jedni drugima.

Dana 03.02. sa svojim radom je krenuo karakterclub.blog.hr sa željom da nekolicina blogerica jedne drugima daju potporu pri održavanju UN dijete. Ni ne sluteći koliki će odaziv primiti, krenule su iz dana u dan pisati o UN dijeti nudeći vlastite recepte koje su primjenjivale za određene dane.

Danas Karakterclub okuplja 93 članice od kojih je 7 glavnih urednica (Wanda, Angie, Demjan, 101 Dalmatinka, Ledena, Rubia i Lorraine), 7 muških članova kluba, te 19 članova potpore! yes

O djevojkama su pisali u jutranjem listu, te slobodnoj dalmaciji, bile su više puta na naslovnici bloga, a vjerujem da ih čeka još puno medijske pažnje.

Ovaj tjedan su gošće u ovotjednom broju Tene sa receptima UN dijete koje predlažu za Uskrs. Kao nagradu za pojavljivanje u Teni, dobile su tri kućanska aparata koja su velikodušno poklonile na aukciju za pomoć maloj Anji cerek

Danas vam predstavljam prvi aparat od ta tri, a ostali slijede sutra i prekosutra.

Prvi u nizu je toster od electroluxa kao što je prikazano na slici:

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Početna cijena: 80,00 Kn

Kod predmeta: APARAT116

Način dostave: prema dogovoru


just CHOCO


UPDATE 13.04.07. u 22:00h:
Kraj aukcije! Najveću ponudu od 160 kuna dala je Darchi. Molimo je da nam radi isporuke javi podatke (ime, prezime, adresu i kontakt telefon) na mail u roku od 24 sata, a iznos može uplatiti na žiro račun naveden u pravilima aukcije. Obavezno pri uplati upisati i poziv na broj, te navedeni kod predmeta. Ako podaci ne budu dostavljeni u roku, predmet se vraća na aukciju. Hvala!

Čestitke najvećem ponuđaču, a drugima više sreće drugi put!


Post je objavljen 13.04.2007. u 22:00 sati.