Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/missjonson

Marketing

DI SU VNAGO???



Current mood: Nesita

Da li je zbilja toliko teško funkcionirati balansirajuci izmedu ekstrema?

Živimo u vremenu nevjerovatno apsurdnih krajnosti. S jedne strane imamo gladan kontinent i zemlje u kojima ljudi umiru od gladi, dok s druge strane imamo debeli kontinent na kojem pojedinci umiru od izgladnjivanja iako žive u izobilju.



Jelena Oreškovic bila je "na rubu" anoreksije?

Jel to postalo nešto kao "tužna prica za idiote"? Prije je bilo super reci da si surlao bijelo, a danas je apsolutno in ispricati pricu o tome kako neko vrijeme nisi žderao.
Možda je gladovala, ali sada jede govna.

I što uopce znaci biti "na rubu anoreksije"? Može li se uopce biti umjereno anoreksican? Nije li to kao imam ili nemam? Nije da sam ikad cuo da je netko rekao "poprilicno sam HIV pozitivan, ali bolje mi je nego Zdenku, on ima HIV-cinu i pol. HIV-cina ko kuca". Nevjerojatno je s kakvim glupostima morbidnjaci poput Jelene O. pokušavaju doci do naslovnica.



Znam da je to psihicki poremecaj i vjerovatno je rezultat pritiska okoline i znam da zvucim hladno, ali ne osjecam ni trunku sažaljenja prema manekenkama. Ni onim mladim ni ovim ocvalim. Kada djeca pocnu s tim sranjem, žao mi je. Ne zbog anoreksije kao takve, vec zbog toga jer mi je teško gledati bolesnu djecu. Bolesna djeca mi mogu izvuci novac iz džepova i natjerati me da ga uplacujem na razne žiro-racune.

I ne smatram tragicnim kada se neka od mnogobrojnih manekenki izgladni do smrti. Ne žalim ni bombaše samoubojice. Gledam da je to njihov izbor i rezultat njihovog lajfstajla. Profesionalna deformacija. Traže se mršave djevojke koje ce kosturski klackati po pisti noseci nenosive kreacije svojih dokonih dizajnera.


Ova kreacija sastoji se od mrtve djece. Savršena za izlazak u kazalište ili cocktail barove!

Bila mi je zanimljiva ova nedavna hajka protiv anoreksicnih manekenki... Novinari su se popalili da mršave manekenke ostanu bez posla kao da nisu prvi koji ce sadisticki udarati po manekenkama kada uoce da imaju malo celulita. Banc of dildous! Ne moraš biti posebno perceptivan da bi zamjetio da u takvom ponašanju postoji nešto izrazito maliciozno i licemjerno...

Tako da se i neki novinari znaju "napapati dreka"!

Eto...

Toliko od mene za ovaj tjedan. Imat cu izrazito naporan vikend koji je poceo još danas.
Znate što...
Bit cu na rubu anoreksije!

Post je objavljen 05.04.2007. u 11:43 sati.