Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/izvornade

Marketing

Pelene

Godinama slušam, čujem, čitam i razmišljam o pričama i razgovorima o pelenama odnosno prednostima i nedostacima jednokratnih pelena (omotanih plastičnom folijom i ispunjenih raznim kemikalijama) i platnenih pelena. Želim naglasiti da u svojim razmišljanjima i zaključcima uvijek sam isključivao razmišljanje o financijskim efektima jednih ili drugih pelena jer neke se stvari ne mogu kupiti novcem. Prije svega sam razmišljao kako se dijete osjeća, kako brojne kemikalije mogu djelovati na njega, o porastu alergija, o utjecaju pelena na imunološki sustav djeteta . . . vremenu potrebnom za previjanje, vremenu potrebnom za higijenu djeteta, korištenje pelena prilikom putovanja . . .

Dragi moji i drage moje u pelene umatamo dar ljubavi! Umatamo Božji dar ljubavi koji nam je povjeren da se skrbimo o njemu kako najbolje znamo! Umatamo plod ljubavi koji će izrasti u velikog čovjeka, a koji kao dijete u potpunosti ovisi o svojim roditeljima!


Pelene

Udruga Roda o pelenama


Ne želim nikome praviti reklamu, niti želim ikome imputirati kako da razmišlja. Ali će mi biti drago ako sam vas potakao na dublje razmišljanje i traženje znanja i spoznaja o najbitnijem dijelu odjeće za VAŠ PLOD LJUBAVI".

Post je objavljen 04.04.2007. u 09:37 sati.