Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nintzch

Marketing

Nakon pauze

Evo mene nakon (po)duže pauze. A šta da kažem - posao, brige, problemi...itd. Ukratko i jednom riječju - život! Svega se nadešavalo i dalje se dešava.

Malo sam razmišljao što bih napisao u ovom postu i palo mi je hrpu ideja na pamet, ali nitijedna onako da sjedne, pa ću o svemu pomalo!

Ovu subotu mi se bliski prijatelj oženio i bilo je jako lijepo. Ja sam bio za stolom s još nekoliko prijatelja i super smo se zabavljali! Stvorili smo si svoj štimung i doslovno bili "najluđi" u sali. A što je mnogima bilo čudno i ne pojmljivo sve to je bilo bez alkohola! Naime nitko za stolom nije pio (a nije koristio niti bilo šta drugo, osim što je jedan prijatelj pojeo sedam kolača i 2 limuna, ali to je druga priča), a bili smo najveseliji na vjenčanju. Mnogi su se čudili i nije im bilo jasno da mladi ljudi mogu i bez alkohola biti tako veseli! Danas je to stvarno rijetkost. Ma, kaj da kažem do prije 9 godina i ja meni je bilo najnormalnije se napiti kod sam izlazio s prijateljima van. Baš sam znao puno popiti. To je bila neka furka. Iskreno nikad nisam znao zašto sam pio. Čak mi nije bilo ni fino. Neka pićai bila su dapače odvratna, ali to je nekako bilo normalno za cijelo društvu, pa onda i za mene. Mladi (pri tome ne mislim da sam ja neki starac, pa bi onda bilo isprvanije reći mlađi) su vrlo skloni potpadanju pod utjecaje i isfuravanja nekih filmova bez pravog smisla. Ali kad imaš 14, 15, 16, 17 ili 18 godina tko pita za smisao. Bitna je zabava. Ali, od kad sam postao kršćanin (vidi prethodne postove, da ne duljim priču) više se nikad nisam tako napio. I mogu reči da je super zabavljati se i bez alkohola!

Što sam još htio reči....ma joj toliko sam u poslu da je to prestrašno. Imam dojam kao da svijet sve više ubrzava. Malo sam pričao sa starijima i kažu da prije nije bilo ovako. Radilo se, ali ipak je bilo ležernije. Danas je sve luđe i luđe. I u svemu tome - stres. Katastrofa! Prije par tjedana baš sam sjedio na poslu i chatao s jednom prijateljicom kako je koma i kako bi bilo super maknuti se iz Zagreba na neki odmor. Kad ono uleti mi prilika i sat i pol kasnije bio sam u Koprivnici, na jednom brežuljku, okružen šumom i zelenilom, na laganom povjetarcu i uz zvuke ptica. Preporod!!!
 width=
Nevjerovatno kolika razlika se osjetila!! Samo se maknuti s posla i otići u prirodu - mozak kao da odahne! Taj mali izletić mi je napunio baterije! Treba naći uvijek prilike i odmarati se! Što se mene tiče ja bih bez problema potpisao 4ero dnevni radni tjedan i 3 dana vikenda!!!! Kad se sjetim kad sam bio u srednjoj školi problem mi je bio naučiti 20 stranica za ispit iz povijesti (he, he a vidi me sad), pa kad sam postao student problem mi je bilo naučiti 1000 (!!) stranica za jedan ispit. Ali, znate kaj to je sve bilo - peace of cake! Zašto? zato što je sve to trajalo dan, dva, tjedan, mjesec i završilo je. A sada kad radim? UŽAS!!!! headbang Svaki dan ustajanje i posao! I tako sljedećih 40 godina!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Ne mogu opisati koliko to bedira!!!eek Koma, a što je zanimljivo, kad sam bio u školi ili na faxu to mi se činilo kao najgora stvar na svijetu!? Čudno!

Dosta od mene za sad!

Pozdrav! L8r



Post je objavljen 03.04.2007. u 21:37 sati.