Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bojanfangirl

Marketing

Molim Vas oprostite mi, nisam kriva ja....

Hej ćao!!!Stvarno me nije bilo dugo, ali evo da vam se svima ispričam, komp. me zezao mal radi, pa mal ne...i nikako nisam nikome mogla ni poslati msg na post!!!Nadam se da se ne ljutite i da mi opraštate..
Sve u svemu, danas sam jedva uspjela!!!Kako ste mi vi?Što ima kod vas?Kod mene je sve po starom, osim toga što već 2,5tjedna imam dečka ( njegovo ime nek OSTANE TAJNA)..A oni koji znaju o kome pričam skužit će!!!Lijepo mi je s njim, i fakat da sam poželjela u snu takvog dečka možda ga nebi našla..Dobar je prema meni i po svemu dosada vidim da mu je stalo do mene kao do osobe..i zato sam sretna!!!Izlazimo skupa svaki vikend, u Našice ili malo u Slatinu i tako...Sve u svemu, dobro mi je!!!
Danas sam bila na razgovoru za posao ali po svemu sudeći ne vjerujem da ću ga dobiti, radi se dvokratno, što mi zbog putovanja autom baš i neodgovara!!!Danas kad sam pričala s dečkom reko mi je da će mi pokušati srediti neki posao u mojoj struci, pa ajd neka zarada u svakom slučaju dobro bi mi došla..zar ne?!?Ide ljeto i šta ću se dosađivati kući, bolje mi je negdje raditi i zaraditi koju kunu...za svoje potrebe!!!
Nažalost, nemogu puno pisati...ali eto toliko što se tiče nekih novosti u mom životu...
Ukratko-JELENA-ak ti se ne javim na post, mi ćemo i onako biti u kontaktu putem sms-a, tak da se ne ljutiš na svoju Snješku hehe.
SABRINA-također lutko to vrijedi i za tebe....nadam se da me nisi zbog ljubavi zaboravila..Mala, isti mi je broj..I tebi sorry što neodg. zbog 'zezanja' kompa na post.
DEYA srećo, ti ionako sve info čuješ putem eMaila, ama baš sve...Zato uživaj mi i ti!!
BRANKO tj RAMBO a tebi se bum javljala čim mi komp ne bude imao 'kravlje ludilo' tj. i kad bum u prilici hehe...Ne ljuti se na mene...
I svi ostali također, nemojte se ljutiti, ako uspijem svima ću vam se javiti...
Svima Vama & my best frendicama i mom dragom šaljem big kiss i wave


Post je objavljen 03.04.2007. u 19:36 sati.