Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/girlofdarknes

Marketing

Ljubav je u zraku

Napokon sam odlučila novi post napisati. . . ! ! Ovih dana samo dobre vijesti kruže oko mene. . .
ŠKOLA: Bez komentara
FRENDOVI: Vratili li su se u društvo meni najdraži ljudi. . . Stara mi je rekla kao i njihovi roditelji (Naime radi se o dva frenda) da otkad se nismo družili sve je bilo u normali. . . A sada prvi dan kako smo zajedno odmah sranja. Naime probudili smo cijelo susjedstvo. . . Navečer smo se odlučili voziti sa kontejnerima! Oni su se vozili a ja snimala. . . J Uvijek kad sam trebala podršku bili su uz mene,a onda jednog dana sve je završilo, ali evo opet su pokraj mene!
Samo im neću oprostiti tako lako što su mi za 1.April kontejner dovukli do prozora od sobe! Sva sreća da sam odmah ujutro maknula jer da su susjedi vidjeli . . . I ovako svašta pričaju!
LOVE: Pa. . . Sve mi još izgleda kao san! Možda je njegova pjesma koju sam objavila stvarno izraz njegovih osjećaja. . . Od subote sam odlučila da ću opet probat s njim! Ponos mi je popustio! ! Jučer su mi bili najljepši trenutci koje sam imala s njim! Čekao me od 1 sat do 5! Nisam se mogla prije nać s njim! Imala sam vježbe i ta sranja! Sjeli smo na motor i otišli daleko od svih! Pričali smo i smijali se! U jednom trenu rekao mi je nešto zbog čega sam pustila suzu iako sam se pravila da nisam čula! Rekao je: Ostat ćemo zauvijek zajedno!
Nije htio ponoviti, samo me čvrsto zagrlio! Još me sve njegove riječi vrte po glavi. . . Možda će me opet povrijediti i ostaviti, ali njegove riječi mi puno znače.
Mislila sam da me u školi neće ni poznati, ali svaki put kada je prošao pored mene slatko se nasmijao i mahnuo mi . Ipak nije zaboravio jučerašnji dan! Svaki sat je bio u razredu pored mog. Zezali smo se. . . Možda mu stvarno ipak nešto značim! Rekao je da ne osjeća nešto prema meni ne bi me svaki put molio da mu se vratim iako me svaki put ostavio zbog druge!
I samo je jedna istina s kojom se slažem! JA GA NIKAD NISAM POVRIJEDILA! Pozdrav svima! *vojim vas!


Post je objavljen 02.04.2007. u 19:11 sati.