Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/getyourgunn

Marketing

Moj zaključak: vrag je već stigao svugdje, svoj zanat dobro obavlja …

Hej ljudi, nisam se mogla javljati. Problemi s kompom…
Ali hvala vam što se ostavljali komentare. wink
Jedva čekam vikend.Jedva čekam praznike i baš kao što je Lucija rekla, nećemo se micati iz Zihera. I znam da me sigurno neće biti doma. yesyes

Uglavnom ovih dana se bavim temama tipa egzorcizam itd.
Pa pronašla sam i naučila nešto novo. Najviše me zanimalo na koji način vrše svoje obrede i što vjeruju. Pa ono… Ako vas nije strah eek i ako vas zanima napisati ću vam neke zanimljive podatke iz jedne knjige koju sam našla u prabakinom stanu. Knjiga je još iz 1835. godine. Ona sada ima 95 godina pa gledajući unatrag ta knjiga je pripadala njenoj baki, pa majci, zatim je bila skrivena u ormaru kojeg sam ja sasvim slučajno otvorila i našla. Slučajnost ili ne?! Ne znam….

U umjetnosti i literaturi Sotona je poprimao razne oblike kroz povijest. Prema jednoj interpretaciji u Knjizi Postanka, Sotona je bio prikazan kao zmija koja uvjerila Evu da pojede zabranjeno voće. Najpopularniji oblik koji se zadržao do današnjih dana jest oblik koji je imalo starogrčko božanstvo Pan; tj. polu-čovjek polu-koza, s rogovima i kozjim nogama, dok u ruci drži trozubac. I sada nešto o njihovim tzv. CRNIM MISAMA.
"Crne mise" su ritualni sastanci sotonskih grupa gdje se sotonu zaziva i «obožava» posebno na taj način da mu se prikazuje i "krvna žrtva". Tu je često prisutna i seksualno-magijska orgija jer se spolni odnos interpretira kao sjedinjenje sa sotonom. Djeca, koja budu u tom činu začeta, žrtvuju se sotoni, trudnoća se drži u tajnosti, rođenje se umjetno ubrza i to se novorođenče žrtvuje – broj umorstava tako ubijene djece procjenjuje se godišnje na nekoliko tisuća. Crna misa je kao takva oduvijek bila simbol izrugivanja svetoj katoličkoj misi. I ono što me najviše zaintrigiralo jest to da se mokraća često koristila kao zamjena za svetu vodu ili vino, crne svijeće mijenjale su bijele, a misa se obavljala u crnim ili krvavo crvenim bojama s magijskim simbolima. Svećenik koji vodi obred nosi ogrtač od kozje kože i najčešće jareću glavu jer se jarac uzima kao simbol sotone, a katoličke molitve koje se koriste recitiraju se natraške. Najvažniji zakon ovoga kulta je zadovoljavanje čula u svim oblicima, bez grižnje savjesti i moralne zabrane jer grijeh ne postoji. Zanimljivo…
To me podsjetilo na Freuda i njegovu teoriju o zadovoljavanju nagona, tako i ovo. Nema nikakvih prepreka…
I ono što sam pronašla u jednoj literaturi jest da sotonistička sljedba postoji u Hrvatskoj i osnovana je 1977. u Varaždinu. Novi članovi se primaju na točno određeni način, nakon priprave kandidati imaju inicijaciju upoznavanja i učenja o sotonizmu i ritualima. Danas službeno ima oko 7000 pripadnika.
I nakraju ako se bojite da vam se zbilja nešto ne dogodi evo načina na koji riješiti problem, naravno sve ovo sam pronašla u knjizi koja me fascinirala:
Egzorcisti prije samog čina otklanjanja moraju stupiti u kontakt s demonima – moraju znati broj demona u osobi, njihova imena i razlog ulaska u čovjeka, moraju saznati vrijeme njihova izlaska iz čovjeka. Tada, ako je više demona u osobi treba svakoga istjerati posebno, što može produžiti vrijeme egzorcizma u kojima se mogu zbivati strašni prizori puni mračnih neugodnosti. Zato je potrebna čvrsta vjera egzorciste, jer ako je nema znalo se dogoditi da demoni napadnu tu osobu jer nije bio dovoljno osposobljen za vršenje te službe. Po svjedočanstvima, demoni u takvim trenucima recitiraju Sv. pismo na stranim jezicima, osobe urliču i nekoliko ih osoba ne može zadržati da se ne opiru i budu mirni, a demoni progovaraju dubokim, zastrašujućim glasom.
Egzorcist se u imperativu obraća zapovjednim tonom zloduhu najčešće riječima: "U ime Isus Krista izlazi iz ove osobe".
I na kraju nešto što sam pronašla na različitim spisima, časopisima i stranicama a skoro sam pala s stolice-
"čitava ikonografija heavy-metala sotonistička" puknucumadheadbangburninmadnono
Sotonska i rock-glazba
Pišu i kako neki od stvaralaca raznih forma rock-glazbe "otvoreno govore kako su se posvetili sotoni da postignu slavu na tome polju", a pritom navode Alice Coopera, Micka Jaggera i Ozzyja Osbournea. puknucu

Moj zaključak:
Vrag je već stigao svugdje, svoj zanat dobro obavlja … burninmad

Rudlava
wave



Post je objavljen 28.03.2007. u 21:39 sati.