Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cds

Marketing

POL GREJTEST NAPOKON UHVAĆEN!

Jutros oko 11, pol 12 po lokalnom vremenu uhvaćen je jedan od najtraženijih bjegunaca u Drlogu, Pol Grejtest. Pol se inače zadnjih nekoliko godina skrivao po drlogu između starih boca u špajzi, a po noći je izlazio i činio čudne, ospkurne stvari.
Združenom akcijom redarstvenih snaga priveden je u dunsflašu od cikle te je tamo začepljen.
Prema službenim informacijama Pol je u izvrsnom stanju, ali nije htio komentirati cijeli slučaj. samo se smješkao iz dunsflaše i lagano mahao repom.
Pol Grejtest, prisjetimo se, odgovoran je za niz terorističkih radnji kao i za razne sabotaže te napose kontrašpijunažu. smrdljive noge od studentske hrane, razbijene sijalice za piliće, zelena i bijela plijesan u kutiji za kruh, vrući kesteni pod plahtom, selojtep na ključanici, pertle svezane na čvor, permutacije na ulaznim vratima (s nutarnje strane), krilati mravi, žuti mravi. bube po plafonu (one male zelene - što su glupe, al dosadne) humus po ekranu televizora i tako dalje i tako dalje.
Državni tužitelj najavljuje da će tražiti najveću moguću kaznu, no u kuloarima se šuška kako je iza Pola čitav naftni lobi a isto tako i Seroš plaćenik te bi mu oni mogli srediti oslobađajuću presudu. Špekulacije idu toliko daleko da je vrlo izvjesno da će Pol Greatest biti pušten i da će se braniti sa slobode.

Post je objavljen 27.03.2007. u 17:04 sati.