Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/srecica

Marketing

Jutro, podne..sto god..fuj naslovi

Jucer sam procitala cijelu svoju arhivu..sve sto sam napisala...

Ajme, koliko je mene stvari mucilo..koliko sam suza isplakala radi krivih ljudi..koliko boli su mi neki priustili..koliko sam se samo puta dizala, koliko puta sam padala..ma koliko sam se samo puta vrtila u krug..malo simo, malo tamo..

Ali evo me sada tu..jaca nego prije..samouvjerenija, ljepsa, bolja..pametnija, moglo bi se reci..ma ne..samo odraslija..i to je to..

Zasto suze liti za nekim tko to nije zasluzio...da je bio pravi, ne bih plakala, zar ne?!

Stvarno se puno toga promijenilo u ove 2 i pol godine koliko imam blog..ja sam se promijenila..nabolje..i drago mi je zbog toga..

No, kao sto ni mene nema toliko cesto na blogu, tako sam primjetila da je 80% ljudi koji su mi bili u favoritima nestalo..izbrisali su svoje blogiche, prestali su pisati..

Mozda bih i ja to trebala napraviti..mozda i napravim..tko zna..

Copy paste jednog od meni najdrazeg posta na mom blogichu

01.10.2005., subota
Pismo nekome..nikome odredjenom

Ti,

jednoga dana kada me odlucis zavoljeti, ucini to onako slatko, skoro neprimjetno, da ja ne vidim..jednoga dana kada odlucis da sam ja ta, nemoj mi dati do znanja, drzi to u sebi..

Jednoga dana kada mi odlucis reci da me volis..nemoj govoriti ako to stvarno ne mislis..samo ce me vishe boljeti ako odlucis otici..ne moras mi to reci da bi meni bilo lakse..rijeci ionako malo znace, postupci su bitni..

Jednoga dana kada odlucis biti samo moj, ne moras se bojati da mi se svidjaju tvoj auto ili nesto materijalno..ne..prvenstveno mi se svidjas ti, jer da nije tako, ne bih stajala pored tebe i gledala te poput djevojcice..

Jednoga dana, kada pristanem biti tvoja, znaj da sam to napravila najiskrenije..poput neke djevojcice, bez skrivenih namjera..

Jednoga dana, kada pristanem biti tvoja, moras shvatiti da se bojim i da me strah..da ulazim u sve s dozom opreznosti, jer se bojim patnje..iskreno se bojim patnje..

Jednoga dana, kada pristanem biti tvoja, trebao bi znati da si od tog trenutka ti sastavni dio mog zivota i mene same..

Jednoga dana, kada pristanem biti tvoja, ne moras se bojati, ne mislim te zeniti, niti ti na vrat stavljati neke obaveze..samo zelim malo ljubavi i njeznosti..ni na sto te ne zelim prisiljavati..

jednoga dana, kada odlucim biti tvoja, znaj da sam to napravila "trijezne" glave i da sam proslost ostavila iza sebe..

Ali..

Jednoga dana kada me odlucis ostaviti, reci mi to iskreno, onako kako mislis..nemoj uljepsavati..jer uljepsavanje ne znaci mnogo, istina je bolna, ali se lakse prihvati od lijepih rijeci..

Jednoga dana, kada odlucis otici, otidji tiho, samozatajno..onako kako si i dosao..

Jednoga dana, kada odlucis otici, neka ti ne smetaju moje suze..ispkalat cu ih i bit ce dobro..

I samo te molim jedno..jednoga dana kada odlucis otici, budi covjek i ostani mi prijatelj..




Post je objavljen 26.03.2007. u 10:24 sati.