Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/stormtroopers

Marketing

Party

Aaaaaaaaaaaaaa...ne vidim šta pišem...ali možda se sudržim praopisu.Imali smo party u apartmanu do moje kuće.Slavili smo sestrin rođendan.Nismo rigali,što je pravo čudo jer evo vam popis što smo konzumirali!
10 pizza,4 litre soka,4litre kole,2 litre bijelog vina,1 litra crnog vina(dobrog),3 litre prošeka,1 litra vodke,mješavina kole i vodke,mješavina prošeka i soka od naranče,mješavina od bijelog vina i soka od naranče,3 pladnja čipsa,još mnogo grickalica,UBER štrudl od višanja,neki su pušili.
Sad bacali smo se jedni po drugima,a bilo nas je od 13 do 28 godina ljudi.Čovječe vrti mi se,mora da je to ona mješavina.Uglavnom muzika je bila cijelo vrijeme...na sav glas uz pomoć bratovog pojačala za gitaru.Bilo je riblje ćorbe,bajage itd.
A sad bilo je i smijeha...meni rođak je pričao zgoda kada je bio u vojsci.Pazite...
#Jedan bi vojnik povukao dim iz cigarete,začepio nos i usta,te stisko!!!Dim bi mu izlazio kroz kapke očiju!!!
#Jedan je vojnika ja mislim iz Samobora imao toliku kitu,da bi na tuširanju se morao smjestiti da bi GA mogao oprati!
#Trebali su kupiti iglice ispod bora,a nakon što su ih sve našli,jedan je vojnik tvrdio kako će im biti dosadno,te je potegao bor.Pobacalo se m,iljerdu iglica!!!Onaj s kitom ga je šamarao u obraz ko lud.Čovjek nije javio,ali mu je vilica visila ko njegova muda!
Onda smo svirali gitaru,nas 5 među njima ja i to...
Moram opet na WC...mad
Jako mi se muti...od pića i od spoznaje da imam preostalu pizzu!
Uostalom nisam rigao,jer sam imun!!!POšto svaki dan pijem rakiju i vodku sa čipsom i burekom,nema metabolizma koji bi to srušio.

Obavijest:počeo sam preuređivati svoj Balkan Wars te ču ga nakon vibratora objaviti!

Be cool and...YAWN!!!...smoke it well...zijevzujozijev

Post je objavljen 24.03.2007. u 23:12 sati.