Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jabukooo

Marketing

Kvalifikacije za EURO 2008

Kazahstan je golovima u drugom poluvremenu Kairata Aširbekova i Nurbola Žumaskalijeva sa 2:1 pobijedio Srbiju i tako je upisao prvu povijesnu pobjedu u kvalifkacijama za EURO, dok je Srbija tim porazom napravila korak unatrag u skupini A kvalifikacija za EURO 2008.Zanimljivo!!!!(hehe)

Hrvatska nogometna reprezentacija će u dvoboju protiv Makedonije u Zagrebu igrati za nova tri boda s kojima bi bila još korak bliže odlasku na Euro 2008. u Švicarskoj i Austriji. Nakon sjajnog početka kvalifikacija, naši su nogometaši veliki favoriti bez obzira na izostanak nekih važnih igrača
Nije riječ o podcjenjivanju, već o realnom stanju stvari. Hrvatska igra pred svojim navijačima, Hrvatska je 12. na FIFA-inoj rejting ljestvici, Makedonci na toj ljestvici drže 49. poziciju.

Makedonci nisu bezopasni. Imaju u svojim redovima jednu veliku zvijezdu na terenu, Gorana Pandeva iz rimskog Lazija, i odličnog izbornika koji izvrsno poznaje hrvatske igrače, Slovenca Srečka Katanca. Posljednji čovjek obrane, Goce Sedloski, zna kako naši igraju još iz vremena kada je bio u Dinamu .

Utakmica između Hrvatske i Makedonije igra se u subotu, 24. ožujka, na stadionu u Maksimiru, s početkom u 20 sati i 15 minuta.

Vjerojatni sastavi:

HRVATSKA: Pletikosa; Ćorluka, Šimić, Šimunić, Babić; Rapaić, Kranjčar, Niko Kovač, Srna; Balaban, Da Silva. hrvatskahrvatskahrvatska
Izbornik: Slaven Bilić



Post je objavljen 24.03.2007. u 17:39 sati.