Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/srecica

Marketing

Proljeće je..a u meni...

Stiglo nam je proljeće..hladnije nego što smo očekivali, pogotovo nakon onog toplotnog udara proslog tjedna..no, neka..ova klima je otisla u nekom cudnom smjeru..sve je otislo k vragu..svi, sve..kako god..

Po cijele dane radim..dan mi se svodi na dolazak na posao..rad, red i disciplina..dolazak doma..spavanac..i tako iz dana u dan..Posla ima i previse..

Malo za promjenu i dalje sam solo..nista cudno zar ne..cudno bi bilo kada bih konacno napisala da imam nekoga, da sam se zaljubila, da je to to..ali nece proci ove noci..

Nema ljubavi..jednostavno sam zakljucala put do srca i mislim da je tako najbolje..

Mislim da je najbolje, ali znam da nije..no, ne mogu si pomoci..ne zelim opet biti povrijedjena..ne zelim opet vjerovati, dati sebe i na kraju suze liti..ne da mi se prolaziti sve ispocetka..

Ponekad pozelim vratiti vrijeme..nekim ljudima reci sto ih ide, a ne samo okretati glavu i praviti se da je sve u redu..nije..niti ce ikada biti..

Nevjerojatno, ali vise ne volim ni slatke rijeci..bljuje mi se od njih..ja, nepopravljiva romanticarka, postala sam totalno hladna prema svemu..i nista me ne fascinira i nista me ne moze probuditi iz ovog sna u kojem se nalazim..

I kada cujem lijepu rijec, kao da je ne cujem..ne mogu..jednostavno, ne mogu vjerovati..postala sam jebeni skeptik..postala sam nesto sto nikada nisam bila..kako je to moguce..zasto sam si to dopustila?!

Nisam u depresiji..naprotiv, sretna sam..bas jesam..ali sam postala drugacija..ne dam se vise zajebavati..ne dam da od mene rade marionetu..ne dam da se igraju sa mnom..jednostavno ne dam nikome da mi se priblizi..

Tesko je ponovno se prepustiti osjecajima, kada osjecaja nema..tesko je nekome vjerovati, kada su ti povjerenje poljuljali neki ljudi koji to nisu smjeli napraviti..tesko je nekoga voljeti, kada je vasa ljubav izigrana..tesko je biti ona stara srecica, kada sam postala drugacija..sretnija i pametnija..

Da, moglo bi se reci da sam se opametila..valjda..ne pucam na prvu..sjednem i razmislim..ne pokazujem osjecaje..dovoljno je i malo da bi netko bio sretan..

I ne prodje vikend da ja nekoga ne upoznam..i taj dan mi je ta osoba super, a vec dan poslije izgubim interes..zanimljivo je to kako su neke osobe od mene uspjele napraviti emotivnog invalida..

No, zato postoje prijatelji koji me dizu..postojim ustvari ja sama..

Volim se..konacno volim kako izgledam..konacno, kada se pogledam u ogledalo vidim labuda koji se pretvorio iz ruznog paceta..konacno je to to..

I okolina primjecuje te promjene..

Na jednoj strani sam zastranila..na drugoj sam se digla..i to me drzi..i to mi stavlja osmijeh na lice..i to me drzi..

I zato sam jaka..ne radi ljubavi, nego radi sebe same,...volim...sebe prvenstveno..a kada dopustim nekome da mi se priblizi..saznat cete..no, ne ocekujte neke nagle pokrete..necete ih docekati..

Post je objavljen 22.03.2007. u 17:54 sati.