Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hawaiisunset2

Marketing

Događaji u mom životu od zadnjeg posta do danas

Tražili ste da pišem više o sebi, pa sam vas odlučio poslušati.Zadnja 2 tjedna bila su vrlo zanimljiva i puna događaja.Evo kratkog pregleda:

Županijsko iz fizike iz druge perspektive

Naša je škola bila domaćin županijskog natjecanja iz fizike, pa je naš razrednik angažirao 5 učenika iz razreda ( uključujući i mene ) za pomoć u organizaciji.Došli smo na otvorenje u 9 i 30.Rješavanje testa je počelo u 10 sati, a mi smo bili slobodni do 11.Zatim smo izrađivali biltene za profesore ( popis učenika, Poreč i povijest naše škole ).Nakon toga morali smo stavljati pohvalnice i zadatke s rješenjima u koverte (za svaku šlolu posebno )...lol...Ja sam imao najlakši posao.Morao sam škarama rezati trakice kojima smo vezali biltene.Kad su učenici završili s pisanjem testa, podijelili smo im marendu i izvjesili rješenja na oglasnu ploču.Oko 15 sati svi su otišli na izlet, a nama su u informatičku učionicu počeli stizati članovi povjerenstva s rezultatima koje smo morali unositi u kompjuter.Hi-hi.Ja sam bio zadužen za 1. razred.Učenici naše škole plasirali su se dosta loše.Jedine iznimke su Mislav iz našeg razreda ( 1. mjesto ) i jedan iz 4. ( 2. mjesto ).Na kraju smo morali printati diplome i sve počistiti.Kući smo stigli tek oko 18 i 30, potpuno iscrpljeni.

Biciklizam

Prošli petak odlučili smo se odmoriti od napornog radnog tjedna vožnjom na biciklu.Uspjelo nas se skupiti čak devetero- Joe,Pipe,Kiki,Marin,Stef,Gumi,Seba,Dika i ja (navodim samo nadimke jer bi me vjerojatno ubili da napišem prava imena ).Naravno, kao i uvijek, ništa nije išlo po planu.Krenuli smo pola sata kasnije zbog problema s biciklama (tu smo već izgubili jednog vozača).Zatim je putem Joeu pukla guma...ne, sorry, oba dvije.Na sreću, imao je sa sobom traku za krpanje zračnica i pumpu.Uspio je otkloniti kvar za samo 15 minuta.Svaka čast našem majstoru! Vozili smo u nekoliko grupa i stajali u svakom selu da nas ostali stignu.Unatoč čestim zaustavljanjima i sporom tempu, uspjeli smo se vratiti kući prije mraka.Čestitke Gumi što je uspjela odvoziti čitavu stazu ( 23 km ) - mislim da u cijelom životu nije prešla tako dug put biciklom! Dogovorili smo se da ćemo to morati ponoviti, možda već sljedeći vikend.

Županijsko natjecanje iz povijesti

Jučer sam sudjelovao na županijskom natjecanju iz povijesti u Žmiju.Organizacija je bila odlična!Jedino im zamjeram što su rezultati za 2. razred kasnili više od jednog sata.Naša škola ima 2 prva mjesta ( 1. i 3. razred ) .U našoj kategoriji bilo je 14 natjecatelja.Naš razred zauzeo je 2. , 3. , 4. , 5. i 8. mjesto ( fali nam samo 1. ).Inače, ja sam 3.Ja sam jako zadovoljan jer mi je profesor rekao za školsko natjecanje 2 dana prije ( morali su ići svi koji su na polugodištu imali 5 ) , a uz to, nisam mislio da ću proći na županijsko jer sam dijelio 4. mjesto na školskom, pa se nisam puno pripremao.....Anyway, dobio sam knjigu Che Guevara - Motorom po Latinskoj Americi.Joe, siguran sam da će te to zanimati.Posudit ću ti je preko vikenda...Pozdrav svima!

Post je objavljen 20.03.2007. u 15:37 sati.