Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/frendice14

Marketing

jednostavno bez riječi....

ljudeki... ej.. kaj ima novog kod vas??? nismo vam se duugo javljale jer smo jednostavno bez riječi... nemamo pojma kaj da vam pišemo... e da imate u ovom postu riječi od moje (ja sam Leychy) najljepše pjesme... what's up?????????


lyrics - 4 Non Blondes Lyrics


sad mi se neda al budemo stavile mi i pjesmu tak da ju i slušate.. makar bi ju trebali svaki dan!!!!
blog layouts

blog layouts

Customize your blog

Customize your blog

Friendster

Friendster


joj moram vam neke ispričati.... prije točno tjedan dana isle Kikica (Nataška) i ja na vjeronauk.. ja sam papala kroasane i kad sam ih popapala nisam imala kud staviti onu vrečicu ili kak se to već zove... vidla sam na podu neku kutiju i unutra drva.. mislila sam da me niko ne vidi....i stavila sam unutra....

Friendster

Friendster



i prejdemo mi.. onda neko počne vikati za nama:: poberi ovo!! baci to u smeće.... ''zemljo otvori se'' ..... Nataška se počela smijati a meni je bilo tak neuuuugggoooodnoooo... išla sam do tog čoveka i zela mu vrečicu s ruke i onda mi je rekel ''mislim da te nismo vidjeli MOJA MAMA I JA???''... ispričala sam se, ali uzalud.. HVALA BOGU, nije išel do župnika.... naučila sam lekciju.. ali ipak.... u toj kutiji su ionak bili sami papiri i smeće.. ali nema veze.... zato.. UČITE NA TUĐIM GREŠKAMA..





Create your own message at BlingyBlob.com



Get free graphics at BlingyBlob.com!


Post je objavljen 16.03.2007. u 14:17 sati.