Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jabukooo

Marketing

Obični ljudi

Serijal se zove "Što gledamo". Uglavnom će to biti s moga gledišta (ono što ja gledam).Emisije,sitcomi,sapunice,kvizovi sa Nove TV i HRT(RTL nemam, pa eto).Bez nekog reda ću birati o cemu ću pisati.

Treća po redu hrvatska sapunica,providna kao i sve ostale,Obični ljudi. Lela Margetić (Lina) i Aljoša Vučković (Ivica Kincl) su stariji iskusni glumci te Zijad Gračić i Vlasta Ramljak,a ovo ostalo uglavnom mlađi glumci.Po mom mišljenju najgori lik mi je Ema Knez koju glumi mlada Tamara Garbajs.Kad složi neku facu,ufff.Nitko mi se posebno ne sviđa.Gledam je uglavnom iz dosade kao i večina obični ljudi (hehe). Tim "Majetić & Veljača" sklepo neku sapunicu i progurao na HRT pa narod gleda...
Sadržaj iduće epizode:
Dr. Kovač se povjerava Hani. Vanja odlazi na sastanak s klijentom za kupnju restorana i njegovim odvjetnikom, Robi joj dolazi pružiti podršku. Iva ispituje Dolores zašto ne pomogne svojoj mami.
Lina i asistent Bleki provode svoj plan protiv Eme. U autosalon „Dragan“ dolazi inspekcija, Ante poludi i zove Luku. Luka ispred bolnice gleda Barišića i Ivu. Vanja dolazi kod Roberta, on i Vedran se pakiraju za put.
Samo je vi gledajte,oni će biti sretni!!!!!!




Post je objavljen 11.03.2007. u 17:10 sati.