Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/berix

Marketing

Kako poboljšati kvalitetu ovog bloga

Glavni smjer u kojem će krenuti ovaj blog je obrada po kategorijama - financije, zdravlje, odnosi, psihologija, alternativna medicina, duhovnost/ religija, organizacija vremena i produktivnost, dobrotvorni rad, brzo učenje stranih jezika, poboljšanje mentalnih sposobnosti, emocionalna inteligencije i druga područja vezana za kvalitetu života. Za svaku od tih kategorija skupljati će se savjeti, linkovi, iskustva itd.

Znači, ovaj blog bi imao jedan od zadataka da pomogne drugim ljudima da lakše dođu do onoga što im može pomoći - znači, ako netko traži neke dobre savjete o finacijskom ulaganju, tada ja nisam prava osoba za takve savjete. No dolaskom na ovaj blog, pod kategorija financije naići će na nekoliko vrlo korisnih linkova koji imaju vrlo pametne savjete i to od ljudi koji su financijski vrlo uspješni.

Ako netko dođe na ovaj blog samo jednom i iskoristi neki link koji mu onda pomogne u životu, tada je ovaj blog ostvario pozitivan utjecaj što i je osnovni smisao ovog bloga.

Jasno, kroz postove ću iznositi i moja iskustva sa nekim od dostupnih proizvoda/tečajeva, a i drugi će imati priliku ako se tako dogovorimo da napišu post kojeg onda mogu objaviti pod nekom kategorijom. Na taj način se dodatno omogućava ljudima koji traže dodatne informacije da ih i dobiju. Tko zna, s vremenom kako bude rasla popularnost možda će se i objaviti neki intervju s nekim autorom i sl. No za takve stvari, potrebna je velika čitateljska publika jer jedino tako blog postaje interesantan autorima.

Ovdje ima jako puno posla i biti će potrebno neko vrijeme da to dobije neke ozbiljnije razmjere. Znači, vremenski horizont je barem nekoliko mjeseci.

Također, svima onima koji nemaju blog, a htjeli bi iznijeti svoje iskustvo vezano za tematiku ovog bloga, sam spreman posuditi blogerski prostor.

Naravno, uz sve to ću i dalje pisati ono što mi dođe da pišem.

Cijeli ovaj blog projekt vodim iz volonterskih razloga. To je moj trenutni način da ostavim pozitivan utjecaj. Zato jer je namjera plemenita, iskreno vjerujem da će ovaj blog imati vrlo pozitivnu podršku prirode. Ako po putu naiđem na to da postoji neki blog koji moje zamisli ostvaruje na puno bolji način od ovog bloga, tada ću prestati sa ovim blogom. Do tada, berix.blog.hr ide dalje.

Stvarno vjerujem da će se po putu pojavljivati stvarno kvalitetne ideje koje će dodatno podignuti korisnost ovog bloga za čitatelje. Živi bili, pa vidjeli. yes

Post je objavljen 11.03.2007. u 08:43 sati.